|
Биоенергетичари |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 24.Ноември.2007 во 00:19 |
Дали сте биле кај биоенергетичар и дали верувате во тоа? Сили, магнетизми, биоенергија, духови, и слично...
Гледав едно ДВД со Тино Кајшаров, дечкото беше пејач пред некоја година, сега со надприродни способности става луѓе во транс. Како скептик се прашувам колку се веродостојни овие појави и дали има природонаучно толкување. |
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
Kristin969
Сениор Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Spored mene bioenergeticari se lugje sto znaat kako da ja kanaliziraat energijata do drugite lugje, so cel da gi iscelat ( ne da gi izlekuvaat). A isceluvanje vsusnost e zbor koj znaci neso da se napravi da bide "celo" , ottamu i zborot isceluvanje, znaci, ako e nekoj organ vo prasanje, da se balansira negovata energija i negovite vibracii za toj da ja izvrsuva svojata funkcija, za koja e sozdaden. Megjutoa, najcesto pokraj odreden organ se tretira i celoto telo , zaso kolku vie ne sakale da si priznaete, nie ne sme samo fizicko telo, tuku i energetsko i tie se mnogu silno megjusebno povrzani.
Kako i da e, pojavata na lugje kako Tino, kako Ivan od Kumanovo i red drugi koi isceluvaat so energija se dokaz deka klasicnata medicina sama po sebe ne dava sekogas rezultati, zasto deluva samo na fizickoto telo. Samo vo kombinacija, isceluvanje i na fizickoto i na energetskoto telo, ke dovede do posakuvanite rezultati, ozdravuvanje na dvete i isceluvanje na covekot.
Bog ni dal zdrav razum da rasuduvame i srce za da cuvstvuvame, zatoa so pozitivna misla i stav, sekoj sam ke si odredi sto mu e potrebno vo momentot, ne isklucuvajki go nitu medicinskiot, nitu energetskiot tretman.
Imajte ubav den!
|
|
Ljubov i Svetlina!
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дискутабилно е. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
EmIIIjA
Сениор Регистриран: 05.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bev na bioenergeticar od ziva radoznalost!
i koga me dopirase na glavata mi se slosi? i mu velam nemoj poveke ne mi e dobro a on kao mi dal premnogu energija? 2 pat bev kaj zena bioenergeticarka i bas mi pomogna za edna rabota, ne osekas nisto a ti pominuva!!! zvuci strasno no Bog im dal sila so dopir da im pomagaat na lugeto! Gi poddrzuvam 100% |
|
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako ozivuvaat rabotite ? so dopir !!! kolata vo garaza e zelezo i plastika ... no ne e ziva ... koga ke ja dopirneme ozivuva !!! taka e i so sekoj covek ... so sekoj organ ... "dopirot" e mnogu vazen ... organizmot da raboti normalno ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
renesansa
Група Регистриран: 09.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 72 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mislam deka site nie imame bio energia iscelitelska vo nas..
Eve od moe licno iskustvo ke vi kazam..
Mojata pomala kerka bese kako malecka cesto bolna , so visdoki temperaturi.
Bev zabelezala deka pokraj antibioticite sto mora da gi prima, koga deteto , dodeka e bolno, go guskam i baknuvam, pobrgu ozdravuva!
Toj moj metod, do den denes go koristam, i za cudo funkcionira!
Mozebi od strana gledano i slusano zvuci malku cudno-no taka e!
Probajte ke se uverite vo toa!
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo renesansa ... mnogu interesen lichen primer ... isto i jas sum na mislenje deka "dopirot" ... e mnogu vazen ... se prenesuva taa energija ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nema nishto chudno i neprirodno vo toa. Naprotiv, neprirodno e da se veruva vo sprotivnoto. Vsushnost seto ova nauchno e objasneto i dokazhano od kvantnata mehanika.
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a,,,,,,koj ne si go gushka i baknuva deteto ,koga e bolno?!,......osobeno ako e pomalo!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekoj treba da si ja upotrebuva bioenergijata ... pred nekoj den ... slusam vesti ... za tragedija ... zenata go iskasapila mazot .... i go frlila vo WC ... vo site vesti ... milion pati ... dobro ... tie urednicite i novinarite imaat pamet ... toa i deca go slusaat ... neka kazat toa ednas i gotovo ... a poveke pati neka kazat ... kolku ludjeto patuvaat ... kolku se na odmor ... kolku se jadelo pielo i veselelo ... taka da nasata bioenergija ... se gubi ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хрватскиот исцелител Брацо пред некој ден беше во Скопје и околу него собра повеќе од десетици илјади луѓе, кои имаат некоја мака и бараат помош за својата несреќа, болест... Има ли некој што бил, да ни раскаже како си поминал?
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
баш вчера, бев нагости кај еден дедо.... и кажуваше дека бил кај Брацо уште во Хрватска... ми кажа едно баш интересно, како ја наследил енергијата ( доколку постои ??!! )... мајката на Брацо била кај некој биоенергетичар, и овој го повикал син и да го посети... после, откако дошол, некако стасале до Африка, и се возеле покрај Индискиот Океан... таму овој, стариот биоенергетичар, влегол да се капе во водата,... и не излегол веќе... а енергијата му ја пренел на Брацо....
не знам колку е вистина сето ова... мислам целава оваа работа со енергии гатања... |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...... Поголема глупост во последно време, од оваа со овој Брацо,
немам слушнато....Да вчера бил во Скопје на ..лизгалиште..
Тој застанат како ...икона...а пред него народ, народ од секаде,
од Србија; Бугарија од цела Македонија...сите со цвеќе во рака
и слика од некој близок свој....а овој така стоејќи и гледајќи ги само
луѓево им ја предавал позитивната енергија....
Кој знае колку се ...усреќиле ...и ја почувствувале неговата енергија...
а тој пак среќен и задоволен што направил добро дело, при тоа ни
...малку ...уморен , задоволно си заминал....со ветување сигурно ,
сам на себе, дека наскоро пак ќе дојде.....
Ах ..уште ова....за да застанеш само да го ...гледаш... задоволството
чинело 250, 00 ден.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... kolku jas skopcav od izjavite shto gi davaa na TV...cvekjeteo morale da go kupat plus...da go odnesat doma...za srekja... plus dnevnicata... e ne razbrav dali imalo sliki so avtogram... |
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |