|
Држави пријатели на Македонија |
Внеси реплика | страница 123 5> |
Автор | ||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 23.Ноември.2007 во 10:07 |
|
Кои се вистински стратешки партнери на Р.Македонија,сега кога највеке ни трепа помош за влез во ЕУ и НАТО?????
|
||
Alexandar Mak
Сениор Регистриран: 28.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 173 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Prasanjevo treba da glasi koi ne se prijateli na Mk za vlez u EU i NATO. Procem stanuva zbor za 1-2 zemji koi se nepriatno raspolozeni na ovaa tema, drugite nema zosto da se protiv.
Изменето од Alexandar Mak - 23.Ноември.2007 во 11:41 |
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koj stiskase germanija????
e toj stvarno vrska nema..... |
||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas ja stisnav Germanija!!!!!
|
||
AK47
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2007 Локација: Albania Статус: Офлајн Поени: 286 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne mozes da najdes prijatel vo Balkanot, a najmalku vo sosedot, posto site imaat nekoj interes. A vprocem i sekoj sto ke te podrzi ima nekoj interes, i Usa ima interes, zatoa ja gradi najgolemata ambasada vo balkanot, mozebi i podaleku, ja podrzuva Kosova , zasto ja ima najgolemata baza vo Evropa , itn
|
||
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Samo Turcija e prijatel,i toa za inaet na Grcija,zosto gi mrzat od dnoto na dusata(neprijatelot na mojot neprijatel e moj prijatel), no nemoze da se kaze strateski partner za EU (za NATO pretstavuva strateski partner, sigurno) |
||
KUKOC7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se sl*gam turcija e edna od retkite zemji cistinski prijatel na makedonija!!!!
|
||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SEGA MOMENTALNO NAJVEKE E VELIKA BRITANIJA.
Jas NEZNAM TOCHNO od koi prichini (imam poveke varijanti) megutoa ISKRENO VERUVAM VO NIVNATA NAKLONETOST. Poznavajki gi Englezite TIE NE PODDRZUVAAT NIKOGO SE DODEKA POTPOLNO NE SE UVERAT VO PRAVILNOSTA NA NIVNATA ODLUKA, od bilo koj strana da e zamislena. Ili kako sto velat nasite "ne gazat na trula daska". Isto taka tie ushte od 1999 god ja priznaa Makedonija MEGUTOA JAVNA (FORMALNA) PODDRSHKA NIKOGASH NE NI DADOA - SE DO PRED NEKOJ MESEC, ODNOSNO MINATIOT MESEC, MI SE CHINI DEKA BESHE. Turcija bila podrzuvach odsekogash megutoa SEGA BASH e prezafatena so nejzini problemi a i plus toa TAA NEMA GOLEMO VLIJANIE VO EVROPA. AKO BESHE TAKA TAA SAMATA USHTE ODDAMNA KE BESHE NEJZIN CHLEN, NELI??? |
||
KUKOC7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Turcija e clen na Nato no nema da bide clen na EU poradi nekoi osnovni pricini prvo e mngou brojna!!! ima golem broj na ziteli poveke skoro do site clenki na eu osven gemanija mozebi neznam tocno i prvo ke bide edinstvena muslimasnka zemja vo EU a toa oni ne go sakaat iako turcite se vistinski primer ako ima takvi sto znaci i kakov musliman treba da bide covek!!
|
||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Se znae deka Turcija...... |
||
m__g__
Сениор Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дали имаш слушано за Гоце Делчев, Даме Груев и Питу Гули? Или си ги пропуштил уроците? |
||
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од Neonic - 23.Ноември.2007 во 23:38 |
||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Британија е наш душман, вечен сојузник на Грција.
Франција исто така,тие се за Србите. Америка е немилосрден џин. Годинава малце не сакаат, но догодина може да им текне да не уништат, како 2001ва. Германија е противник на Србија, и можен наш сојузник. Не е случајно што огромен дел од нови владини службеници се едуцирани во Германија, и што ВМРО имаше блиски односи и спонзорство од Германски институции. Како и да е останува поговорката, уздај се усе у своје кљусе. |
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NE SE SOGLASUVAM SO TEBE!!! Velika Britanija mozebi se pokazala kako nash dushman vo minatoto (ili barem navidum taka izgledalo a mozebi i sakale taka da ni go prikazat toa NEKOJ DRUGI) MEGUTOA SEGA NE E TAKA. JAS MISLAM AKO BAREM MALCE GI POZNAVASH KE ZNAESH DEKA - KRALICATA ELIZABETA II NEMA VO NIEDEN SLUCHAJ DA ISPRATI CHESTITKA ZA DENOT NA MAKEDONSKATA INDEPENDNOST (dodeka od SDSM "Makedoncite" ne ni prisustvuvaa na proslavata) i da POKAZE RESPEKT KON MAKEDONIJA ako stvarno NE NE PODDRZUVAAT. Ama i ti izgleda reagirash na toa ISTO KAKO STO BESHE PROCHITANA TAA VEST NA TELEVIZIJA - VTORA po red, znachi otkoga iznakazaa SE sto napishal Francuskiot predsedatel (koi sto ushte ne nemaat priznato pod ustavnoto ime) pa POSLE DURI SAMO DA SPOMNAT DEKA "a eve i od kralicata na Engleska ima chestitka edna". Изменето од borec - 24.Ноември.2007 во 11:50 |
||
Внеси реплика | страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |