![]() |
|
Што може да ве направи да бидете посреќни |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 52> |
Автор | |
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 03.Ноември.2007 во 19:30 |
Dali mislite deka materijalnite vrednosti ve pravat podobar covek ili pak ona dusevnoto?mislite li deka ljubovta moze da ve napravi posrekni i polojalni na svetov? |
|
Sunce hvala ti sto si isashlo za mene,sunce OBECAJEM MISLI SU MI POZITIVNE!
|
|
![]() |
|
barmomk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sto moze da ve napravi da bidete posrekni?
Ako uspees da go najdes filmot Ostrov (ruski film) i ako USPEES da ja naucis lekcijata sto ja nudi mislma deka celiot zivot ke ti pomine vo sreka i vo duhovno procistuvanje... |
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
edna nasmevka
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Nemozes da ja definiras srekata i ona sto te pravi sreken........denovite se menuvaat pa taka se menuva i motivot za Sreka........Edinstveno nesto koe covekot treba da go sfati e deka samo toj e edinstveniot koj moze da si odredi dali ke bide Sreken ili ne. |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
МНОГУ РАБОТИ АКО И НИЕ ЗНАЕМЕ КОЈ СЕ |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
samo ,...i edinstveno pari!!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Aj razmisli uste ednas...........ama razmisli podobro
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
dobro de ,..ne sum alchen,...edno sto iljadi $,...manje vishe,....drugo ne mi fali,...shto ima tuka da se razmisluva?
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
krin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 148 |
da nema nekoj okolu mene-odnosno nikoj sto cekpa sekade,VERUVAM KE SE PREPOZNAE NEKOJ
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
samo dobro zdravje...i malku poveke sreka...
|
|
![]() |
|
krin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 148 |
DA I POGLEDNEME NA IDNINA VO LICE AMA GORDO I DOSTOINSTVENO,KAKVA I DA E
|
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
mene nekoj mozhe da me napravi posrekjna, a ne shto
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
E sram da ti e!!!!!!!!
|
|
Sunce hvala ti sto si isashlo za mene,sunce OBECAJEM MISLI SU MI POZITIVNE!
|
|
![]() |
|
da,....mnogu mi e sram!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 52> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |