|
Флека од црвено вино |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | ||||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 16.Март.2008 во 13:55 |
|||
Зошто сум вистински баксуз денес успеав да истурам црвено вино на крем тепих, пробав да го истријам со сретство за чистење теписи, ама флеката е уште таму. Ако знаете некое трикче стварно би ми помогнале, зошто мајка ми е спремна да експлодира
|
||||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
odma so sol i sok od limun, toa sigurna sum deka funkcionira... no posto flekata e veke"postara" probaj so belo vino
|
||||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
VANISH DUAL POWER........ZA SEKUNDA JA NEMA...PROVERENO!!!
|
||||
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
А белото вино треба директно да го истурам на флеката? Фала ви на советите супер сте
Изменето од Monuska - 16.Март.2008 во 14:34 |
||||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
neznaev deka go ima toa i vo makedonija ili pak isto tak Cilit Bang... a za beloto vino... da treba direkno na flekata da se stavi... samo kako veke sto napisav, jas taa metoda ja nemam probano... |
||||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
точно! ама мене па венишот во прашак само ми помага, тој што е во шише јок |
||||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
E Monufce...Koga sledniot pat ke isturis crno vino,na flekata turi kisela voda ili blago mleko. Aj sega odi da probas
|
||||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...fleka od crveno vino se cisti so belo vino...iliti...klin se klinom izbija...:) |
||||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
..........a, posle,...flekata od belo vino ,...so shto ke ja izvadish?
|
||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||||
seka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
belo vino ne ostava fleka samo so malce sjaj i voda mtreba da se projde inace ima i druga metoda MAKAZI |
||||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...... ...ma dobro e sho pivoto ne ostava tragi od kafe... |
||||
seka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
znaci imas iskustvo a? |
||||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...... |
||||
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
уште макази, па да спијам на тераса |
||||
|
||||
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |