IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Животински и растителен свет
  Активни теми Активни теми RSS - Kое животно најмногу го мразите?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Kое животно најмногу го мразите?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 15>
Автор
Порака
Анжелика Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Мај.2006
Статус: Офлајн
Поени: 147
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анжелика Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2007 во 18:43
nema takvo site gi sakam, a imam i 2 zelki doma da vidis samo kako si igraat i se drzat za racinja. i kako se trkaat auuuuuuuuu  strela brziголема%20насмевка
..........
Кон врв
emi$ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2007
Поени: 150
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај emi$ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2007 во 17:52
naj so mrazam se mackite ne gi podnesuvamлутина
... only God can judge me ....
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2007 во 18:32
глушецот.

Изменето од orlov - 17.Октомври.2007 во 18:33
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
struga_13 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Декември.2007
Поени: 25
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај struga_13 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2008 во 16:37
крокодилсреќаголема%20насмевка
Кон врв
nena34 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Март.2008
Поени: 1435
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nena34 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2008 во 16:51
Glusec
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2008 во 23:43
kuche ili pes kako i da e

Изменето од $BlackDevil$ - 15.Март.2008 во 23:43
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
doriangray Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Опсесивен компулсивец

Регистриран: 03.Јануари.2008
Поени: 1460
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај doriangray Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2008 во 23:51
Никое! Сите ги сакам !
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change.
And if you're talking about my life you're only wasting your own time!
Кон врв
super babicka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 348
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај super babicka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 00:08
ne,nemozam da mrazam nitu edno zivotno no samo bi sakala da sum podaleku od zmija,neznam zosto no mi odat mornici po telo i na tv koga gledam dokumentarci i sl. vednas menuvam kanal.nemozam da si objasnam zosto e taka a koga ke si razmislam i tie se "dushicki" kako drugite zivotni.
Кон врв
Irenica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
SIC ITUR AD ASTRA!

Регистриран: 20.Февруари.2008
Поени: 2899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Irenica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 02:31
Zmija!Abe ni race ima,ni noze...grozno!
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 10:49
Ми олесна читајки ги вашите постови за фобиите што ги имате за одредени животни или инсекти.Мислев дека само јас ја имам онаа "неоправдана" фобија од змии.Не ги мразам,всушност не мразам ниту едно живо битие на светов,ама се ужаснувам и од самата помисла на змии.
Не сакам ни на Т.В. да ги гледам,во зоолошка ја наведнувам главата кога поминувам покрај нив,а во природа ,досега,сум имала среќа да не се сретнам со нив.Не знам како би изреагирала кога би видела змија во близина.БРРРР!!!
Интересно е што не сум имала никаква причина за ваквата фобија,но сепак ја имам!
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 19:29
Апсолутно не мразам ниту едно животно.
Но можам да кажам дека некако не сум љубител мачки.

МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
Aisha Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Декември.2007
Локација: Palestine
Поени: 1119
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Aisha Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 00:05
Znaev

Jas ne mrazam nitu edno zivotno, ama zatoa se PLASAM od mnogu.
Se plasam od kucinja, osven koga se mali i nemaat zabi Gi hranam maalskite ulicni, ama potoa koga ke me vidat, kako sinonim za hrana sum im i trcaat po mene.....

Od zmii normalnooooooo
Koga odam vo selo i guster koga ke vidam begam na 500 metri.
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2008 во 00:55
ја ниедно не мразам....понекогаш кучиња...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2008 во 01:03
е што ти требаше и слика да ставаш.......сеа не можам да отворам темава.....додека не се испише странава
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 15>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.