|
Пратечки вокали |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 10.Март.2008 во 20:19 |
Ме интересира што мислите кој пејач/пејачка или група има најдобри пратечки вокали? (Мислам на странски изведувачи!) Или да издвоите некоја посебна песна каде што пратечките вокали посебно ви се допаѓаат! Јас за почеток ќе ги издвојам пратечките вокали на Simple Minds, кои посебно ми се допаѓаат, особено на песната She's A River ("расплетот" е неверојатен!), како и All The Things She Said, Alive And Kicking... |
|
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
spored mene theresa thomason,gospoel vokal,dosta cesto se pojavuva kako pratecki vokal kaj dream theater.ko ke ja slusam dosta cesto od emocii mislam deka ke zaplacam.
|
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изгледа не требаше да отворам ваква тема. Тука изгледа сите слушаат само leading vocals. (Со исклучок на Carnation). Изменето од james dean - 19.Март.2008 во 21:09 |
|
Zaspana
Сениор Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bryan Ferry & Roxy Music - особено на песните Avalon , The Right Stuff ... ма што зборам, на сите песни!!! |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
navistina james
ova ne kje e dobra tema jas nesum nekade procital nekoj da disk utira za naslovnicata Omotot na bestsellerite da tie ja prodavat knigata kako i samata sodrzina no sepak e toa samo omot a prateckite vikali se da ja napravat pesnata poubava no sepak ne ne se primetlivi oti kje otide k*rban glavnoit izveduvac no ako mene me prasas za prateckite vokali COMITMENS Изменето од anakin - 20.Април.2008 во 22:17 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А браво за The Commitments! Гледаш нив ги заборавив! А како бе 'Кин така збориш, па мене на некои песни поеќе ми се свиѓаат пратечкие отколку leading вокалите! |
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nemoj,jas da vi zapeam...
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zaso zboram taka???????????
prasaj ja publikata |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А може 50:50 или да повикам пријател - Мама на пример. Само стварно ако запее Мама, да не ми избега публиката па да ја немам после за следно прашање, а???? |
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas veruvam deka ke imas uste poveke publika ako zapee mamma,ma sto veruvam ,sigurna sum
Изменето од RUSHKA - 20.Април.2008 во 22:59 |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bravo ma Rushka,...ne znaat deka peev vo hor vo 8-mo oddelenie
a i vo eden drug...mnogu pogolem...pa posle vo najgolemiot... Ne,stvarno,James...sega bez zezanje...ako nekogash ti pritreba pratechki...... |
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Цел живот бев во потрага по добри пратечки вокали! И ти сега, откога "завршив кариера" се нудиш за пратечки?!?!?! Ај ако решам да правам кам-бек ќе те викнам на аудиција! |
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |