![]() |
|
Кадрава или права коса? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 10> |
Автор | |
Doesnt Matter ![]() Нов член ![]() Регистриран: 28.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 15.Март.2008 во 01:32 |
каква коса сакате да имате, која стои поубаво , кадрава или права? Зошто?
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
имам многу права коса. што понекогаш (како сега) ми оди на живец. исто како да ја пеглам. па за да сменам малце не ја фенирам воопшто и после добро миење и регенерации и не ја чешлам туку ја собирам само во репче мокра и така ја оставам да се засуши. потоа и ставам пена и ја прекршувам сушејки ја надолу наведната и излегува виткана. патем бојата ми е природно црна.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
ja neam niti kadrava niti prava kosa.....i ja ne znam kakva mi e.....ali koa ke ja napravam doteram....zenskite sami si se lepat do mene
![]() ![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
кадрава коса со вечна аспирација за исправање,... некогаш ми успева,... ама почесто не,...
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
bi sakala prava kosa no mojata kosa ne ni prava ni kadrva
|
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Многу ми е мека па ако не ја исчешлам и исфенирам сама ми се витка. Ако ме мрзи да ја местам често сум бушава и ми велат дека така повеќе ме личи
![]() |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...prava, skroz prava.....meka svilenkasta.....a bi sakala barem malku vitkana da mi e......hahahahaha....sekogas go sakas ona sto go nemas.....hahahahahaha......
|
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
[QUOTE=girl15]bi sakala prava kosa no mojata kosa ne ni prava ni kadrva[/QUOTE) I jas bi sakala ili-ili, a taa e pomegju ni takva ni vakva!
![]() |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
taka e ![]() |
|
![]() |
|
nena34 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
MOjata kosa e vitkana i ja mrazam ama vistinski ja mrazam.Koga ke odam na frizer da mi ja ispeglaat sum najsrekna , i ne e deka nemam prava kosa pa zatoa nego site sto me znaat mi vikaat deka prava kosa poubavo mi stoi.Ama toa e majka priroda takva kosa mi dala ili mozebi e kriv genot na tatko mi ?!?!
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Iam vitkana kosa,osobeno na kraevite lokni kako krofni ja si gi vikam..ne mozam da izberam pomegu prava i vitkana kosa..se zavisi na kogo kako mu stoi..ja ne bi ja peglala mojata,dokolku mi stoese vakva kako so mi e sega..ama moram bidejki sum kako buv posle banjanje..
![]() |
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
како јас сега, секое влакно своја политика... ама не ми пречи ![]() Изменето од Monuska - 15.Март.2008 во 20:27 |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
CEL ZIVOT IMAM VITKANA KOSA
I CEL ZIVOT JA ISPRAVAM
AMA TVRDOGLAVA, MAJKATA...
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |