|
Разлика во години: постар или помлад партнер/ка? |
Внеси реплика | страница <1 34567 70> |
Автор | |
Frose
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 01.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Razlikata vo godinite mislam deka ne e vazna.vazno e da ima razbiranje pomegju partnerite.Sepak devojkata da e postara bas ne mi izgleda kako dobra ideja dodeka ako e pomlada ne e vazno.Na mojata najdobra drugarka roditelite se razlika 10 god.No tatko i e postar 10 god.Taka da nekogas se tesam i so toa |
|
Grazy little thing!!!
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pak okolu ona kje se fatam i jas,da koga e ljubov vo prashanje ne e bitna razlikata vo godini.No jas sum za razlika megju partnerite od 5 do 10 god,no postar se razbira mazot.Razlikata megju maz i zena koga taa e postara se primetuva posle 40 god.Se e individualno,kolku zenata e negovana, nacinot na koj zivee,zdrvata ishrana,sportot, seto ova deluva na nashiot izgled.Sepak ostanuvam na ona zenata da e pomlada od mazot.
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Razlika vo godini hmm... Epa jas iam devojka bre ama cekam, za nekoja nedela treba da se rodi |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
soncence
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako go sakam i toj mene,ako ni e super zaedno-moze i 10 godini da e postar od mene. |
|
|
|
mende
Сениор Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema vrska kolku e postara koga e vo prasane lubovta ako se sakat ne se vazni godinite
|
|
mbm
|
|
simonce*
Група Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
spored mene mislam deka e vazna!fakam se na moja vozras moze najmnogu do 4 god da e pogolem od mene...
|
|
mende
Сениор Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaci ti sakas da zemis maz pomal od tebe
|
|
mbm
|
|
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubovta neznae za granici i goddini....ama sepak da ne bide pregolema razlikata......
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej so ima vrska koklu ke bide postara ili postar vazno seksot da e super,da se custvuvas kako gavolce i ne e taka loso, pa i da se postari parnerite. pa sto i sum bil i so devolki koi bile 3-4 godini pomali od mene no i so devojki koi bile 6-7 godini postari i ona sto bese najvazno e deka se dodeka dvajcata sakavme da bideme zaedno i bevme, koga ke otide se povoda ostanuva samo dobriot provod. |
|
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ubavo setoa toa ama temava e razlika vo ggodini vo ljubovta...a ne razlika vo godini vo sexot....vo sexot i moze da ima pogolema razlika se soglasuvam ...ama vo ljubovta pogolema razlika od 29 godini nemoze da ostoi
|
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сепак не може да постои огромна разлика меѓу партнерите...не може девојче од 14 години да оди со момче од 20...сепак тој си има и други потреби...потреби кои таа не може да ги задоволи...али ако се работи за вистинска љубов...можно е...
|
|
Точачиња.
|
|
nedopirliv
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka e joki...razlicni periodi od zivotot nosat sekogasrazlicni prioriteti
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ete pogresno me razbravte, ne mi bese muabetot za kako sto velite devojce od 14 i momce od 20. toa e veke nesto drugo, no ako go stavis razmisluvanjeto kaj populacija nad da receme 18god. togas sto e problematicno.
|
|
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
види јас толерирам најмногу 10 години
|
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 70> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |