|
Италијанска музика |
Внеси реплика | страница <1 23456 13> |
Автор | |
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не само гласот, самиот италијански јазик и дава посебен шмек на песната
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да многу повеќе ми се допаѓа на италијански Изменето од Monuska - 15.Март.2008 во 16:56 |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Случајно да не има некој mp3 песни од Аnna Тatangelo?
|
|
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ana tatangelo esere una dona !@#@#@ Poto i Eros ima i mnogu stvarno imaat nabolja muzika vo Europa
|
|
BarbB
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 149 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да ја сакам италијанската музика, гледав и сан ремо, ми се допаднаа победниците
(сега ме потсети темата да слушам - baila morena - zucchero) |
|
Zaspana
Сениор Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne slusam italijanska muzika!
|
|
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ти дошла при рака или не ти се допаѓа? |
|
|
|
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Volevo dirti che ti amo-Laura Pausini
Dal rumore del mondo dalla giostra degli attimi dalla pelle e dal profondo dai miei sbagli soliti dal silenzio che ho dentro e dal mio orgoglio inutile da questa voglia che ho di vivere….. volevo dirti che ti amo volevo dirti che sei mio che non ti cambio con nessuno perché a giurarlo sono io volevo dirti che ti amo perché sei troppo uguale a me quando per niente litighiamo e poi ti chiudi dentro te da ogni mio fallimento dal bisogno di credere da un telefono del centro dalle mie rivincite dalla gioia che sento e dalla febbre che ho di te da quando mi hai insegnato a ridere….. volevo dirti che ti amo volevo dirti sono qui (io sono qui) anche se a volte mi allontano dietro ad un vetro di un taxì e questo dirti che ti amo è la mia sola verità (sola verità) tu non lasciarmi mai la mano anche se un giorno finirà da ogni angolo dell’anima dalla mia fragilità da un dolore appena spento da questa lettera….. volevo dirti che ti amo volevo dirti che sei mio (che tu sei mio) che non ti cambio con nessuno perché a giurarlo sono io volevo dirti che ti amo volevo dirti sono qui (io sono qui) anche se a volte mi allontano dietro ad un vetro di un taxì volevo dirti che ti amo volevo dirti che (sei mio) (che tu sei mio) che non ti cambio con nessuno perché sei troppo uguale a me volevo dirti che ti amo. ti amo www.youtube.com/watch?v=ca9zdtzpSoQ |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
|
RocK
Нов член Регистриран: 13.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne sakam mnogu italjanska muzika samo jazikot mi se sviga...mnogu e nezen...
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
Внеси реплика | страница <1 23456 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |