![]() |
|
Јанко-Јади Бурек |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 40> |
Автор | ||
edna ![]() Група ![]() Регистриран: 15.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 42 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
toa kaza ili ti kao nesto mene sakas da mi kazes?
|
||
![]() |
||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
|
KAKO SAKAS SVSTI AKO NEKOJ SE PRONAJDE SORRY ![]() |
||
![]() |
||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|
|
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
![]() |
||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
|
MENE LICNO TOA MI SE DOPADNA
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|
|
||
|
||
![]() |
||
|
AMA DOBAR ORALEN JAZOK IMA |
||
![]() |
||
|
abe luge, ke me vovede li nekoj vo prikaznata?
|
||
![]() |
||
|
kako spansko selo mi se vasive komentari. Daj vo kratki crti zadovolete ja mojava radoznalost ;-))
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
VI GO PASTIRAM KOMENTAROT NA moira DADEN VO TEMATA NAMENETA SAMO ZA NEGO KOJA SE NAOGA VO "POLITIKA"
[QUOTE=moira] .....hahahaha.....znaev deka ke komentirate povtorno na temava.....jas vednas pomisliv da iskomentiram, no se vozdrzav da vidam dali ke se seti nekoj........Latas ne e covek...plastelin e....podaten e, i dosta blagodaren za modelinje.....a recnikot koj go upotrebuva?......zarem voopsto moze da se narece deka upotrebuva bilokakov recnik.... |
||
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
SITE SO DREMAT NA FORUM SE USEDELICI NEZENETI NEMAZENI I STO NEMAAT DECKO I DEVOJKA SEGA JASNO STO KAZA?
-------------------------------------------------------------------------------------------------- Pa ushte kaza deka site forumashi, blogeri se komunisticki deca i imale kompjuteri doma, vmrovcite odele vo internet kafe zatoa se otvoreni besplatni...pa site dnevni vesnici bile sdsmovski, samo vecer bil vmrovski (star 60 god.) e na kraj malku se trudeshe da se koregira koga povika na edinstvo na Balkanot i pravenje razlika megu narod i politika... Mnogu raboti ne go slushav...bidejki poveke go gledav pusti Janko... kako sakashe da ja zavrshi emisijata...ama Latas se zazbori...i zaspav... |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
Sega mi se javi edna drugarka i mi kazuva deka Latas rekol ( za zal ne go cuv, deka kazal takvo neshto) deka site blogerashi masturbiraat na kompjuter, a zalosno e shto nemaat zenski inaku toj i Janko bi mozele da im gi ....Me posovetuva da si mu kazam na mazot mi, a go vidi Latas da bega... ne se izjasnil za mazite i deckovcite na blogerkite...ama ne odi gavolot... poarno spreci nego leci...
|
||
![]() |
||
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
|
Veke kazavte se.... nekogas Latas sakav da go slusam ... ama nekogas koga ja imase onaa emisija, zaboraviv kako se vikase...
Ako nekoj najveke vo Makedonija frlase so se i sesto po VMRO toa bese Latas, ama mu ja zatvorija ustata so dzipce i drugi finansii pa sega vo obraten pravec go pravi istoto. Vcera bese tolku deguntanten , kako nekoja tracarka , pa ne bese ni interesno da se slusa. |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
![]() |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
najinteresnoto sto go kaza,za mene bese ona....ke parafraziram...demek eve priznavam,Vecer e blizok na vladata..i Dnevnik ma pogolem tiraz od nego,...( sega slusajte) AMA PAK ZATOA INTERNET STRANATA NA VECER E NAJPOSETENA DNEVNO SO OKOLU 100.000 OTVARANJA...pa se iznasmea onaka kako samo satanata umee
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |