![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3334353637 360> |
Автор | |
nena34 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Znam deka deneska denov ke bide mnogu dosaden
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
знам дека денес е прекрасен ден..........само уште да не ме мрзеше да си ги пумпам гумите на точакот
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
ovoj pat preteraa
|
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
...............znam deka mnogu me saka.................ama pusti inat golem............ah toa masko ego.....ke me umre................abe decki da ne ima nekoj ,,,,nekoj dobar sovet.............kako da se prebrodi toa masko ego...............a da ne se nervira tolku covek??????aaaaaaaaa
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
знам дека на бибче и е тешко ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Знам дека денес политичарите преку некоио НВО, перат пари.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...ЗНАМ ДЕКА НЕ ГО СМЕАТ ТОА!!!
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Па нели сме democracija, затоа и се се може и смее. Нема што не се може. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...ЗНАМ ДЕКА Е ТОА ..ВИСТИНА..И ТОА ГОЛЕМА!!!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
znam deka nisto ne mozam da storam protiv toa
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Знам, ама не ви кажувам.
|
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Znam deka sto pati povtoruvana laga,sepak ostanuva laga
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
....znam deka sum sakana...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
утре ке ми биде интересно на работа
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3334353637 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |