IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Јанко-Јади Бурек
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Јанко-Јади Бурек

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 40>
Автор
Порака
edna Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 15.Март.2008
Статус: Офлајн
Поени: 42
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај edna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2008 во 01:27
toa kaza ili ti kao nesto mene sakas da mi kazes?
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2008 во 01:29
Originally posted by edna edna напиша:

toa kaza ili ti kao nesto mene sakas da mi kazes?

KAKO SAKAS SVSTI AKO NEKOJ SE PRONAJDE SORRY
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2008 во 01:50
Originally posted by edna edna напиша:

So kaza Latas so tolku gi razbesni site? Jas kasno se vkluciv i ne vidov niso kniga promoviraa, ni sto zborea. Samo vidov deka posle imasereakcii. Aj neka me upati nekoj
Fala
draga edna..podobro sto ni si gledala ni si slusala..sto mozesda naucis od obicen politicki diletant so ulicni maniri i trotoarski recnik...ZIVA BRUKA!!!
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2008 во 01:51
MENE LICNO TOA MI SE DOPADNA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2008 во 01:54
Originally posted by *moon* *moon* напиша:

kolku sto znam nikoj ne te prasa za stav ..a ako ulicarsoto odnesuvanje i trotoarskiot recnik se del od tvoeto sekojdnevie..svakam zasto ti se dopadnal covekot-kameleon
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2008 во 01:55
Originally posted by Makijaveli Makijaveli напиша:

Originally posted by *moon* *moon* напиша:

kolku sto znam nikoj ne te prasa za stav ..a ako ulicarsoto odnesuvanje i trotoarskiot recnik se del od tvoeto sekojdnevie..svakam zasto ti se dopadnal covekot-kameleon

AMA DOBAR ORALEN JAZOK IMA
Кон врв
Група
Група

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај edna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2008 во 01:57
abe luge, ke me vovede li nekoj vo prikaznata?
Кон врв
Група
Група

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај edna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2008 во 01:58
kako spansko selo mi se vasive komentari. Daj vo kratki crti zadovolete ja mojava radoznalost ;-))
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2008 во 02:00
VI GO PASTIRAM KOMENTAROT NA moira DADEN VO TEMATA NAMENETA SAMO ZA NEGO KOJA SE NAOGA VO "POLITIKA"

[QUOTE=moira] .....hahahaha.....znaev deka ke komentirate povtorno na temava.....jas vednas pomisliv da iskomentiram, no se vozdrzav da vidam dali ke se seti nekoj........Latas ne e covek...plastelin e....podaten e, i dosta blagodaren za modelinje.....a recnikot koj go upotrebuva?......zarem voopsto moze da se narece deka upotrebuva bilokakov recnik....
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2008 во 08:30
SITE SO DREMAT NA FORUM SE USEDELICI NEZENETI NEMAZENI I STO NEMAAT DECKO I DEVOJKA SEGA JASNO STO KAZA?
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Pa ushte kaza deka site forumashi, blogeri se komunisticki deca i imale kompjuteri doma, vmrovcite odele vo internet kafe zatoa se otvoreni besplatni...pa site dnevni vesnici bile sdsmovski, samo vecer bil vmrovski (star 60 god.) e na kraj malku se trudeshe da se koregira koga povika na edinstvo na Balkanot i pravenje razlika megu narod i politika... Mnogu raboti ne go slushav...bidejki poveke go gledav pusti Janko... kako sakashe da ja zavrshi emisijata...ama  Latas se zazbori...i zaspav...
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2008 во 09:08
Sega mi se javi edna drugarka i mi kazuva deka Latas rekol ( za zal ne go cuv, deka kazal takvo neshto) deka site blogerashi masturbiraat na kompjuter, a zalosno e shto nemaat zenski inaku toj i Janko bi mozele da im gi ....Me posovetuva da si mu kazam na mazot mi, a go vidi Latas da bega... ne se izjasnil za mazite i deckovcite na blogerkite...ama ne odi gavolot... poarno spreci nego leci...
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2008 во 09:29
Veke kazavte se.... nekogas Latas sakav da go slusam ... ama nekogas koga ja imase onaa emisija, zaboraviv kako se vikase...

Ako nekoj najveke vo Makedonija frlase so se i sesto po VMRO toa bese Latas, ama mu ja zatvorija ustata so dzipce i drugi finansii pa sega vo obraten pravec go pravi istoto.

Vcera bese tolku deguntanten , kako nekoja tracarka , pa ne bese ni interesno da se slusa.
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2008 во 09:58
голема%20насмевка- vcera go slusav

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2008 во 11:36
najinteresnoto sto go kaza,za mene bese ona....ke parafraziram...demek eve priznavam,Vecer e blizok na vladata..i Dnevnik ma pogolem tiraz od nego,...( sega slusajte) AMA PAK ZATOA INTERNET STRANATA NA VECER E NAJPOSETENA DNEVNO SO OKOLU 100.000 OTVARANJA...pa se iznasmea onaka kako samo satanata umee ...i dodade..a koj denes ima kompjuteri?..Samo tatinite sincinja-SDSM-ovskite SINCINJA SE NA INTRNET..STO DOJDE DO NEKOJ NEGOV NEBULOZEN ZAKLUCOK DEKA VECER go citaat simpatizeri na SDSM...(dodeka onie drugite bidejki verojatno kako sto kaza Latas nemaat kompjuteri,sadat po nivite) KOJ DEBIL   
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 40>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.