IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Мој став за хомосексуалноста
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Мој став за хомосексуалноста

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3738394041 103>
Автор
Порака
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Статус: Офлајн
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2008 во 15:53
Originally posted by ZeZnAtA ZeZnAtA напиша:

Originally posted by Makijaveli Makijaveli напиша:

...DRAGA ZEZNATA..ILI PRE-ZEZNETA..ILI MOZEBI..PO-ZEZNATA Da ne si ja imas slucajno muvata na kapata, sto reagiras tolku brzo:) Zavisi na koe nivo rekov! Potpolniot razvoj na seksualnosta zavisi od zadovolstvoto na osnovnite covekovi potrebi kako sto e zelbata za kontakt, intimnost, emocionalno istrazuvanje, uzivanje, neznost i ljubov...a koga sme tuka, neli ljubov e ljubov? i siite sme luge, jas na primer se zaljubuvam vo licnost...dodeka da mi tekne na polot treba vreme da pomine:) ...VAKA REAGIRA INTELEKTUALEC...A U KOJA GRUPA SPAGAM? ...da ne si cajkanka ili plavusa..pa kasno kontas..ako e taka vo red e..proctaj go textot uste nekolku pati..se nadevam na krajot ke ti stane jasno

ne bev online taka da nemozev pobrgu da izreagiramголема%20насмевка

ne e sekogash vinovna muvata shto zastanuva na nashata kapa,,mozebi nie sme ja primorale so toa shto na kapata sme stavile med malkuголема%20насмевкаголема%20насмевка.голема%20насмевка....голема%20насмевкаova so muvata se odnesuvashe za tebe ...,,,...

DA ljubov e ljubov......ama sekoja ljubov ne se iskazuva i pokazuva na ist na4in ............,,,,,,,,,,ova sto go oboiv so sino pokazuva deka ti si roden plavushan....i kolku 4ovek da saka da ti ukaze kade e problemot kaj tebe ne veruvam deka ke razberesh zatoa shto ti i ne gledash problem vo toa.........,,,,,,

ubavo te prashav "vo koja grupa od pederi se pronaogjash???"...od koga ke osnovash bracna zaednica ...ako voopsto planirash........so maz ili so zena....se nadevash li na potomstvo???...,,,,ili pak samo ke go primash do krajot na zivotot ????

navistina ne ve razbiram vas obratno opredelenite...

koja e vashata cel vo zivotot???
ne sakam potomstvo,pogotovo ne ako izleze nekoj freak kako Tebe,a od druga strana zemjata e prenaselena..nema potreba od moi deca...mnogu e lesno denes da se rodat deca..SEKOJ DEBIL I IDIT TOA GO MOZE..KOJ PARADOKS..ZA VOACKA DOZVOLA TI TREBAAT TESTOVI..KOMISII..A A DECA..DENES SEKOJ MOZE DA GI IMA
..A DALI SUM JAS PLAV..TI DOBRO VIDE DO SEGA DVE SLIKI,I FINO ZNAES DEKA SUM CRN DECKO...KADE SE TVOITE SLIKI MILA..OD STO SE PLASIS..KRIVIOT NOS?..PA ZA TOA POSTOI ESTETSKA HIRURGIJ

Изменето од Makijaveli - 14.Март.2008 во 15:54
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2008 во 15:57
ako kazam deka sum lezbejka ke me napravi pogolema zena!????збунетостголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка..........газење%20од%20смеење.........

samo ke kazam:

"sekoj neka si pravi onaka kako shto misli deka e najdobro"

ili ona shto miluvam da go kazam:

"sekoj so svoite misli"

p.s.dokolku toa ne pre4i na okolinata<<<<se razbiraголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
alekso_2000 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 523
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alekso_2000 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2008 во 22:25
Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

A EVE TI TEBE I MALCE ISTORIJA:
ALEKSANDAR MAKEDONSKI IMAL SWEET, SWEET LOVERBOYтрепкање

Toa da mu go kazas na nekoj drug oti toa e americka propaganda kako i sekoja druga filmska glupost!!!
Filmot e napraven ne da go velicat Aleksandar Makedonski tuku da go ponizit(nemase da mi bide cudno ako vo filmot se pojavea Amerikanskite specijalni sili i go oslobodea svetot od Aleksandar Makedonski!!!
car's freack
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2008 во 00:46
КЕЈТ...ПА КОЈ ВИ КАЖУВА ВАКВИ РАБОТИ ЧОВЕЧЕ...!!!АЈ ТОЈ ШТО ГИ ПЛАСИРА,..АМА ЗОШТО ВИЕ ВЕРУВАТЕ НА СЕ И СЕШТО...!!!!....УШТЕ И ИСТОРИЈА СПОМНУВАШ..А КОЈ ЈА ПИШУВАЛ ТОА НЕ ГО КАЖУВАШ?
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2008 во 01:11
МОЛК И ШТАМА СЕ СПУШТИЈА НАД ДАРКВУД КАКО ТЕМНИ ПОРОЈНИ ОБЛАЦИ...

Изменето од majstorce62 - 15.Март.2008 во 01:12
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2008 во 01:36
....ЌЕ КАЖАТ НЕШТО И ЌЕ СИ СПИЈАТ МИРНО!!!АЛАЛ НЕКА ИМ Е
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2008 во 01:52
Da ne si ja imas slucajno muvata na kapata, sto reagiras tolku brzo:) Zavisi na koe nivo rekov! Potpolniot razvoj na seksualnosta zavisi od zadovolstvoto na osnovnite covekovi potrebi kako sto e zelbata za kontakt, intimnost, emocionalno istrazuvanje, uzivanje, neznost i ljubov...a koga sme tuka, neli ljubov e ljubov? i siite sme luge, jas na primer se zaljubuvam vo licnost...dodeka da mi tekne na polot treba vreme da pomine:)
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
alekso_2000 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Март.2008
Поени: 523
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alekso_2000 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2008 во 08:24
Originally posted by Makijaveli Makijaveli напиша:

Da ne si ja imas slucajno muvata na kapata, sto reagiras tolku brzo:) Zavisi na koe nivo rekov! Potpolniot razvoj na seksualnosta zavisi od zadovolstvoto na osnovnite covekovi potrebi kako sto e zelbata za kontakt, intimnost, emocionalno istrazuvanje, uzivanje, neznost i ljubov...a koga sme tuka, neli ljubov e ljubov? i siite sme luge, jas na primer se zaljubuvam vo licnost...dodeka da mi tekne na polot treba vreme da pomine:)

IMAS SLUSNATO ZA PLATONSKA LJUBOV ILI NE???
car's freack
Кон врв
RebeL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Април.2005
Поени: 656
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RebeL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2008 во 03:34
Originally posted by Izzie Izzie напиша:

Природно е да се најде водата во форма на мраз.Така е,фала богу се сложивме за нешто.
Како што напишав претходно (ме мрзи да се повторувам,ама ај) природно е и моето тело да бара начини за разладување (освежување) во јули...ииии место да одам до некој глечер за да земам малце мраз,јас ставам вода во фрижидерот и оп!-ете ти мраз.Не правам ништо неприродно,само ја менувам агрегатната состојба на водата за да ги задоволам потребите на моето тело.водата ја добиваме од мајка природа,и една од нејзините намени е ПИЕЊЕ.

Малио, не се тепај, не ја сфаќаш поентата на муабетот. Самото замрзнување на водата во фрижидер е на неприроден начин. Природата не ја замрзнала водата, туку твојот фрижидер, кој е направен на вештачки (неприроден) начин, за тој неприродно да ја намалува температурата на се што се става во него!

Сега сфаќаш шо е муабетот?

Да ја надополнам д-грејт кејт, во случајов нејзината теза се докажува, дека тебе ти одговара да го правиш тоа и да го нарекуваш природно, кога тоа во суштина е неприродно (мразот и фрижидерот), и обратно, ти одговара да правиш нешто неприродно, кога во суштина е природно (хомосексуалноста). Зошто е природно? Оти постои, а ако постои, го создала природата. Постои и кај луѓето, и кај животните, што е доволен доказ дека е создадено од природата. За разлика од хомосексуалноста, фрижидерот само луѓето можат да го направат (вештачки), а не и животните. Фрижидери не растат на дрва. Уште еден доказ дека фрижидерот е неприроден, и неговата функција е неприродно да лади/замрзнува храна/течности.

за разлика на пример од секс меѓу двајца мажи (болен) кои мајка природа НЕ ги створила за да бидат заедно на таков начин...затоа имаме 2 (ДВА) пола,МАШКИ и ЖЕНСКИ.

Природата исто така ја створила устата за јадење, пиење, зборување и повраќање, но сепак таа често се користи и за дишење (а не е дел од респираторниот систем), а и многу хетеросексуалци ја употребуваат за орален секс. Природата исто така ги створила рацете за најразлични потреби, а човекот им нашол една 'неприродна' намена - вештачко предизвикување на оргазам и трошење на полови клетки кои наместо по природен пат да створат зигот, тие завршуваат на тоалетна хартија и некаде по канализации или отпади, но најчесто во дигестивниот систем на многу луѓе.

еве ти и малце физика-СПРОТИВНОСТИТЕ СЕ ПРИВЛЕКУВААТ намигнување

Да те поправам: спротивно наелектризираните честички се привлекуваат, а исто наелектризираните се одбиваат. За разлика од нив, човечките суштества не се џиновски јони па како такви да се потчинуваат на законите на хемијата.

Изменето од RebeL - 19.Март.2008 во 03:37
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА!
Кон врв
Izzi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Регистриран: 18.Септември.2007
Поени: 4475
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2008 во 10:57
тука веке нема смисла да пишувам зошто и онака слепо убедени сте дека хомосексуалноста е природна и не можам да ве убедам во спротивното.

барем не сум офф топик,го знаете мојот став.
Кон врв
RebeL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Април.2005
Поени: 656
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RebeL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 19:00

тука веке нема смисла да пишувам зошто и онака слепо убедени сте дека хомосексуалноста е природна и не можам да ве убедам во спротивното.

барем не сум офф топик,го знаете мојот став.

Немаш поќе аргументи, затоа се откажуваш голема%20насмевка
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА!
Кон врв
Irenica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
SIC ITUR AD ASTRA!

Регистриран: 20.Февруари.2008
Поени: 2899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Irenica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 19:24
Luge mislam deka preteravte!Temava e mojot stav za homosexualnosta so naglasok na mojot.Daj prestanete da se ubeduvate sto e pravilno a sto ne.Ne djabe rekle kolku glavi ,tolku misli!
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
Кон врв
biljana.madrid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Прилепчанка

Регистриран: 22.Ноември.2007
Локација: Spain
Поени: 358
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај biljana.madrid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 19:39
Nemam nisto protiv homoseksualcite. Tuka vo Spanija imaat golemi prava i milo mi e za niv.

Posakuvam i toa da se sluchi i vo Mk. Sekoj ima pravo na izbor i da si go zivee zivotot kako sto saka. Pretpostavuvam deka niz mnogu maki pominuvaat Mk. Ama toa e toa. тага

Kako i da e treba da se prifati toa i od roditelite i od okolinata. Toa ne e nikakva bolest ili takvi nekoj gluposti...

Кон врв
doriangray Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Опсесивен компулсивец

Регистриран: 03.Јануари.2008
Поени: 1460
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај doriangray Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Април.2008 во 01:38
Еве како луѓето со отворени и неограничени хоризонти живеат и дејствуваат во светот.

Day of silence - 25.04.2008

Lance Bass for Day of Silence

Изменето од doriangray - 29.Април.2008 во 01:41
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change.
And if you're talking about my life you're only wasting your own time!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3738394041 103>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.