IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - Hz. Muhammed - Лав Н. Толстој (затаената книга)
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Hz. Muhammed - Лав Н. Толстој (затаената книга)

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 19>
Автор
Порака
zidarski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 17.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4385
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zidarski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2008 во 22:59
Dokolku Temimi nema avtorsko pravo vrz tekstot koj go objavi, go molam vednash da go izbrishe samiot!!!
Кон врв
efendija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Декември.2007
Поени: 2175
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај efendija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2008 во 22:59
Originally posted by Studentski Klub Studentski Klub напиша:

Originally posted by Al-Bosni Al-Bosni напиша:

Ако ја имаш на македонски во тој случај би било најдобро. Јас мислев дека на македонски сеуште не е излезена, ако грешам поправи ме. Исто така уште еднаш ќе ве замолам ако ја има некој на македонски или босански нека ја сподели со нас. Селам алејкум

Грешка е на братов што дозволи да излезат делови од книгата.

Тоа е право на издавачот, во овој случај ние, па сакав да интервенирам на време, бидејки видов дека напишал по грешка.

Ок,тогаш кога Книгата ќе биде спремна за промет,потсетесе на мене!
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zidarski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2008 во 22:59
Studentski - ne sakav da kazham deka ne treba da se diskutira, a deka istoto ova e vekje diskutirano... a ako sakate da prodolzhite - nishto protiv nemam.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај efendija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2008 во 23:02
Originally posted by zidarski zidarski напиша:

Dokolku Temimi nema avtorsko pravo vrz tekstot koj go objavi, go molam vednash da go izbrishe samiot!!!

Нека остане ова што досега е постирано.Еве нека каже авторот дали се слага со тоа.Ако мисли поинаку,тогаш бришете.Може?
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zidarski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2008 во 23:04
Efendija - ako nema avtorsko pravo - forumot kje gi snosi posledicite za toa - i soodvetno ako izdavachot reshi da prevzeme merki, kje ima posledici i za Temimi. Ne znam kolku razbira od avtorsko pravo, zatoa rekov, najpametno e da se trgne ottuka! Toa e sepak tugja sopstvenost. Ne me razbiraj pogreshno, nemam nishto protiv tekstot, no osobeno ako ne e objaven seushte, mozhe da nastane problem.
Кон врв
temimi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јуни.2007
Локација: Saudi Arabia
Поени: 325
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај temimi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2008 во 23:04
Eve barem ova neka go....тага
Ja priznavam greskata i baram halal, тага
oti deloto e super!среќа

Mozes da mi gi izvrtuvas zborovite, no ne i religijata!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај efendija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2008 во 23:06
Па нека го каже последниот збор издавачот.Мислам дека е најферски ова.
Кон врв
Studentski Klub Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Февруари.2007
Поени: 272
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Studentski Klub Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2008 во 23:06
Не ме интересира! Бриши! А халал имаш, секако.
Незнаењето е најголемиот непријател на луѓето!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај efendija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2008 во 23:07
Originally posted by Studentski Klub Studentski Klub напиша:

Не ме интересира! Бриши! А халал имаш, секако.

Е,тогаш метлата.Нема овде повеќе циле миле.
Кон врв
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2008 во 23:08
Отидете на Википедија и напишете Leo Tolstoy (Лав Толстој) и пребарувајте го зборот "Islam" во долгата содржина. Ви гарантирам дека тој збор не се содржи ниту еднаш во неговата биографија, напишани книги и сл.

Еве ви директен линк:

Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
temimi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јуни.2007
Локација: Saudi Arabia
Поени: 325
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај temimi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2008 во 23:11
Pa ne sodrzi zasto skeptici od vas kalibar ja pisuvale. Znaes, ja ima na albanski, sekade, pa proveri gi poslednite skenirani stranici!
Mozes da mi gi izvrtuvas zborovite, no ne i religijata!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај efendija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2008 во 23:12
Originally posted by EvAngelos EvAngelos напиша:

Отидете на Википедија и напишете Leo Tolstoy (Лав Толстој) и пребарувајте го зборот "Islam" во долгата содржина. Ви гарантирам дека тој збор не се содржи ниту еднаш во неговата биографија, напишани книги и сл.

Еве ви директен линк:

Ти благодарам,но,тоа го знаеме.Но,ние зборуваме за Книгата која никогаш не била објавена за Затаената Книга,која еве набрзо ќе имаме можност да ја читаме на македонски и да уживаме во нејзината содржина,нормално и да научиме нешто што не сме го знаеле.
Кон врв
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2008 во 23:19
Абе цел свет не знаел дека Толстој бил муслиман, само вие сте знаеле голема%20насмевка
Цел живот Толстој се кажувал за христијанин, но после неговата смрт, вие му најдовте "затаена" книга под перницата... прикаски за деца голема%20насмевка
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
Halid ibn Velid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 1145
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Halid ibn Velid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2008 во 23:22
Originally posted by EvAngelos EvAngelos напиша:

Абе цел свет не знаел дека Толстој бил муслиман, само вие сте знаеле голема%20насмевка
Цел живот Толстој се кажувал за христијанин, но после неговата смрт, вие му најдовте "затаена" книга под перницата... прикаски за деца голема%20насмевка

Navrati na Saem na 15,vece ti kazaa od Studenski,i ke se zapoznaes podobro za Tolstoj!!!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 19>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,422 секунди.