![]() |
|
Hz. Muhammed - Лав Н. Толстој (затаената книга) |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 19> |
Автор | ||
zidarski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Dokolku Temimi nema avtorsko pravo vrz tekstot koj go objavi, go molam vednash da go izbrishe samiot!!!
|
||
![]() |
||
efendija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
|
Ок,тогаш кога Книгата ќе биде спремна за промет,потсетесе на мене! ![]() |
||
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
||
![]() |
||
zidarski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
|
Studentski - ne sakav da kazham deka ne treba da se diskutira, a deka istoto ova e vekje diskutirano... a ako sakate da prodolzhite - nishto protiv nemam.
|
||
![]() |
||
efendija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
|
Нека остане ова што досега е постирано.Еве нека каже авторот дали се слага со тоа.Ако мисли поинаку,тогаш бришете.Може? |
||
|
||
![]() |
||
|
Efendija - ako nema avtorsko pravo - forumot kje gi snosi posledicite za toa - i soodvetno ako izdavachot reshi da prevzeme merki, kje ima posledici i za Temimi. Ne znam kolku razbira od avtorsko pravo, zatoa rekov, najpametno e da se trgne ottuka! Toa e sepak tugja sopstvenost. Ne me razbiraj pogreshno, nemam nishto protiv tekstot, no osobeno ako ne e objaven seushte, mozhe da nastane problem.
|
||
![]() |
||
temimi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Saudi Arabia Статус: Офлајн Поени: 325 |
|
Eve barem ova neka go....
![]() Ja priznavam greskata i baram halal,
![]() oti deloto e super!
![]() |
||
Mozes da mi gi izvrtuvas zborovite, no ne i religijata!
|
||
![]() |
||
|
Па нека го каже последниот збор издавачот.Мислам дека е најферски ова.
|
||
|
||
![]() |
||
Studentski Klub ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 272 |
|
Не ме интересира! Бриши! А халал имаш, секако.
|
||
Незнаењето е најголемиот непријател на луѓето!
|
||
![]() |
||
|
Е,тогаш метлата.Нема овде повеќе циле миле. ![]() |
||
|
||
![]() |
||
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
|
Отидете на Википедија и напишете Leo Tolstoy (Лав Толстој) и пребарувајте го зборот "Islam" во долгата содржина. Ви гарантирам дека тој збор не се содржи ниту еднаш во неговата биографија, напишани книги и сл.
Еве ви директен линк:
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
![]() |
||
temimi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Saudi Arabia Статус: Офлајн Поени: 325 |
|
Pa ne sodrzi zasto skeptici od vas kalibar ja pisuvale. Znaes, ja ima na albanski, sekade, pa proveri gi poslednite skenirani stranici!
|
||
Mozes da mi gi izvrtuvas zborovite, no ne i religijata!
|
||
![]() |
||
|
Ти благодарам,но,тоа го знаеме.Но,ние зборуваме за Книгата која никогаш не била објавена за Затаената Книга,која еве набрзо ќе имаме можност да ја читаме на македонски и да уживаме во нејзината содржина,нормално и да научиме нешто што не сме го знаеле. ![]() |
||
|
||
![]() |
||
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
|
Абе цел свет не знаел дека Толстој бил муслиман, само вие сте знаеле
![]() Цел живот Толстој се кажувал за христијанин, но после неговата смрт, вие му најдовте "затаена" книга под перницата... прикаски за деца
![]() |
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
![]() |
||
Halid ibn Velid ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1145 |
|
![]() ![]() ![]() Navrati na Saem na 15,vece ti kazaa od Studenski,i ke se zapoznaes podobro za Tolstoj!!! |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |