![]() |
|
Последна добиена СМС порака |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5051525354 77> |
Автор | |
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
здраво, те сакам,.. може да те сликам, кога стојам покрај тебе не знам како се викам.......
лооооооооол ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nena34 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
KOga ke se priberes , kade skitas sega ?
|
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
vednas doagjam
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
" Gomnaru ke te ubijam zosto me izvisi "
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Гушкам те.......
![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
te cekam kaj mostot , idi pobrzo...(zavrsen citat) abe srcka e sekogas misli na mene
![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Бројот кој го баравте во 00 00 (не знам колку саат) стана достапен.
и баш ми е гајле сеа ако е достапен ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
nena34 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Vecer se gledame ?
|
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
digni mi.........ja ne bev kriv za toa |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Кога и каде ќе акаме денес?
Дарко... пиши на мојот број... Ја гледав едно 2 минути пораката,се размислував едно 3 минути со кој Дарко ли сум се договарала,а по 4 мин. сватив дека пораката по грешка е пратена на мој број ![]() |
|
![]() |
|
Simni se pred zgrada vo 17.45h , ke pomonam da te zemam
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
....НЕМОЈ ДА ДОЦНИШ,НЕМАМ ЖИВЦИ ДА ТЕ ЧЕКАМ!!! (
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Bez gajle nema , zs edvaj cekam da te vidam
![]() |
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Ne idam utre u skolo ne me cekaj pozz
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5051525354 77> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |