IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Не за НАТО, да за Уставното Име
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Не за НАТО, да за Уставното Име

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1819202122 33>
Прашање: priem vo NATO ili Ustavno Ime-Republika Makedonija
Одговор Гласови Статистика
81 [75,70%]
26 [24,30%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
Смрдеш Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 02.Август.2006
Статус: Офлајн
Поени: 33
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Смрдеш Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2008 во 17:01
 И за НАТО , и за името - Република Македониjа. Не треба никоj во Македониjа да се согласува на смена на уставното име .
Кон врв
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2008 во 17:53
Originally posted by Смрдеш Смрдеш напиша:

И за НАТО , и за името - Република Македониjа. Не треба никоj во Македониjа да се согласува на смена на уставното име .

Поентата на (недовршеното или неправилно поставеното) прашање овде си беше:
Или НАТО (во или со ЈАТО) или ПРОМЕНА на ИМЕТО..според желбата на (некојпат „нашата„) кума бакојаниева..а сега и на кумата Рајсова..
намигнување
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
Vladimir88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Регистриран: 20.Декември.2007
Поени: 4349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2008 во 18:58
Како ќе каже Америка така ќе биде...
А Америка не поддржува во борбата така да....сите може само да го дудлаат(вклучувајќи ја и Грција)...
Кон врв
Polar Bear Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Декември.2007
Локација: Канада
Поени: 1152
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polar Bear Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2008 во 19:04
Originally posted by brza brza напиша:

a,....lebot?!,....go zaboravivte?!

Лебот ќе го донесе НАТО. Еве, јас во Канада, само леб од НАТО јадам. среќа
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
Кон врв
Паланчански Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2007
Локација: Dubrovnik
Поени: 1655
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Паланчански Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 12:44
Не можеме да живееме само со леб. Но името е поважно ми од лебот наш насушен.
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 15:39
Доволно се силни и јасни пораката и гласот на народот.
,,ОД ИМЕТО НЕ СЕ ОТКАЖУВАМЕ,,................ тоа е наше, и со Устав загарантирано.......................... Сувишен е било кој друг коментар.

,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 16:23
Originally posted by Паланчански Паланчански напиша:

Тоа ќе го видиме кога ќе дојде такиот час.....ДЕЛА ќе требаат а не и голи ЗБОРОВИ..
пс
Виде како народот македонски (на еден дел мислам) ја бранеше Македонија од нападите на качаците во 2001 година..кој од Халкидики кој од Полихроно..а некој дури и од Солун???.
тага
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 20:31
Originally posted by novace novace напиша:

Тоа ќе го видиме кога ќе дојде такиот час.....ДЕЛА ќе требаат а не и голи ЗБОРОВИ..
пс
Виде како народот македонски (на еден дел мислам) ја бранеше Македонија од нападите на качаците во 2001 година..кој од Халкидики кој од Полихроно..а некој дури и од Солун???.
тага

Se e na nasha strana. Narodot koga ima azimut lesno se dvizji. Losho beshe koga nash*te i siptarskite politichari mu go matea azimutot.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2008 во 06:58
Originally posted by orlov orlov напиша:

,,ОД ИМЕТО НЕ СЕ ОТКАЖУВАМЕ,,................ тоа е наше, и со Устав загарантирано.......................... Сувишен е било кој друг коментар.

Дај боже и во критичниот момент такви да останеме..за да некои неранимајковци..повторно не не преведат (не сите) „жедни„ преку вода..???
Како онаа :
Седети си дома и гледајте си ТВ беше ...пораката на бај Николче...а вамо сдсм-офците  со качаците ја кроеја картата на идната голема албанија..преку сенароден РЕФЕРЕНДУМ за територијално прекројување...а Америка „кобајаги не призна„ под нашето уставно име...иако сем кај нас..никаде такво нема...ами насекаде е веќе скоро 2 децении какао ФИРОМ..„мудро„ дело на фиромољубивиот ни излапен прецедник!!!
А ако не призна какао што се фалат сдсм-офциве под уставно име...сега (америка ни) вели „договорете се со „соседите„!!!???.
Тоа е заебанција од таква голема и моѓна држава..која „картите„ за покер ги реди однапред..некојпат и со децении порано од „партијата„ која ќе треба да се одигра.

голема%20насмевка

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2008 во 08:32

Дај боже и во критичниот момент такви да останеме..за да некои неранимајковци..повторно не не преведат (не сите) „жедни„ преку вода..???
Како онаа :
Седети си дома и гледајте си ТВ беше ...пораката на бај Николче...а вамо сдсм-офците  со качаците ја кроеја картата на идната голема албанија..преку сенароден РЕФЕРЕНДУМ за територијално прекројување...а Америка „кобајаги не призна„ под нашето уставно име...иако сем кај нас..никаде такво нема...ами насекаде е веќе скоро 2 децении какао ФИРОМ..„мудро„ дело на фиромољубивиот ни излапен прецедник!!!
А ако не призна какао што се фалат сдсм-офциве под уставно име...сега (америка ни) вели „договорете се со „соседите„!!!???.
Тоа е заебанција од таква голема и моѓна држава..која „картите„ за покер ги реди однапред..некојпат и со децении порано од „партијата„ која ќе треба да се одигра.

голема%20насмевка

И покрај јасната порака, трговците на Црвенковци сеуште се пазарат како не би нешто уќариле на штета на името и на народот македонски. Првата ,,деама,, на СДСМ по инструкции на државникот на големо работи на зделката. Та и името свое би го променила само и само да профитира.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2008 во 10:58

И покрај јасната порака, трговците на Црвенковци сеуште се пазарат како не би нешто уќариле на штета на името и на народот македонски. Првата ,,деама,, на СДСМ по инструкции на државникот на големо работи на зделката. Та и името свое би го променила само и само да профитира.

Со вакви од тебе посочени овде..НИКОЈПАТ не смее никој со ним да се фати во оро и да „работи„ заедно,....па ако сакаат нека ја наречат и голема коалиција..или лидерски средби-договори.
Подобро да се соработува и со црниот ѓавол..намесето со нив..
Оти велат дека ѓаолот ниту копал ниту орал..сетики си правел шеги со народот..а овие и орале и копале..пред да ги некој непрокопсаник донесе во Скопје и да ги седне во фотељите..
намигнување
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2008 во 11:36

пс

тага

tamu uzivaa poedinci koi i ja svarija kasata i mu ja frlija na obicniot makedonec da ja isrka
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2008 во 11:58
Originally posted by butel2 butel2 напиша:

tamu uzivaa poedinci koi i ja svarija kasata i mu ja frlija na obicniot makedonec da ja isrka

Искрено да ти кажам ..во последно време некако стално ме тера да си мислам на последниот прикажан филм за другарот Чаушеску и неговата „сенка„ ..чинам Ана се викаше...!!!
А овој (се мисли на другарот) дури и нешто како да закераше ..исправен пред ѕидот..со другаркаму во добро и зло споени....а таа во скапоцената нерц бунда  облечена!!!
Знае ли некој ...зашто е ова вака..а?
збунетост
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2008 во 12:20
zatoa sto sekogas velime , molci ima od loso poloso, namesto i na najmaloto loso nesto sto ni se slucuva da se sprotivstavime.

toa ti e kako edna mnogu pogresna recenica koja koga jas ucev site roditeli im ja zboruvaa na svoite deca

" uci za da ne rabotis i ne se macis kako jas" , namesto " uci za da znaes da stvoris poveke od mene"

Causesku i negovata sudbina.... samo kaj nas ima mnogu Causeskovci
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1819202122 33>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,359 секунди.