|
Патување во Грција |
Внеси реплика | страница <1 34567 33> |
Автор | |||
VE007MK
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 99 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Bas Maria Magdalena,oti sum procitala od gore navedenoto,se sum sfatil-a.I ne mi se pravi nekoj mn. golem filozof,zosto od takvi kako Tebe sme na ova deredze.Ne mi mudruvaj,greska si duso moja deka sum od ''starite'' vo novo ruvo,bidejki so godinite sme epten blisku,ama so sfakanjata mn. daleku(se razbira treba ta trcas za da me stasas)Ako ti se pisuva,pisuvaj,i molim malo osmeh.
|
|||
Мудриот човек не го кажува сето она што го мисли,но го мисли добро она што ке го каже!
|
|||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
МАКЕДОНЦИТЕ СЕ МНОГУ ЧУДЕН НАРОД - СЕКОЈ ЗА СЕБЕ СИ МИСЛИ ДЕКА Е МНОГУ ПИСМЕН. НЕ БИ МЕ ИЗНЕНАДИЛО,ДУРИ, НИТУ ТОА,КОГА НЕКОЈ ПОЛУПИСМЕН, ИЛИ ЕДНОТРЕТИНСКИ ПИСМЕН, НА БЛАЖЕ КОНЕСКИ БИ МУ СЕ ОБРАТИЛ СО НЕПИСМЕН.
|
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А мене ми се чудни и други работи, покрај споменатиот синдорм на “писменост“. Имено, цитатов на Ели вели:
Nekoj spomna neso za zenite grkinji,kao demek se nastrana od politikata i ubavi i ne znam so..ne bi rekla..tie samo se edni ciganki koi niso drugo ne znaat osven da se derat,i da zborat brzo, da ti vikaat i da te provociraat deka tvojata drzava se vika Skopje a ne Makedonija..verujte mi deka zenite se poopasni od mazite,i deka mnogu gi zanima politika..samo ustite im se otvoreni na taa tema,a koga ke gi prasas neso na angliski ne znaat ni wc da ti kazat kaj ima...smeski, А Господин Конески од погоре пак со задоволство раскажува за своите летувања, ама како демек, он ги зеза нив во Лидл (хммм, како Тошо од К-15 на граница, кога го носеше Гркот на ушка, и демек, ќе го зезнел кога ќе му оставел 1000 евра на сиртаки) А како знаете какви “цигани“ се, како ве провоцираат а при тоа незнаат англиски, како работат на касите додека вие сте господа, ако веќе не сте биле таму? Ова има само едно име-ЛИЦЕМЕРИЕ. |
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
СУДЕЈЌИ СПОРЕД СИНТАКСАТА ВО НЕКОИ ПОСТОВИ, ИМАМ ВПЕЧАТОК ДЕКА АВТОРИТЕ НЕ СЕ ЈАВУВААТ СО ЦЕЛ ДА БИДАТ ПРОЧИТАНИ ОД ДРУГИ ЧЛЕНОВИ НА ФОРУМОТ, ТУКУ КАКО ДА СИ ПРАВАТ САМИТЕ СО СЕБЕ МУАБЕТ.
|
|||
|
|||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
te sozaluvam...gratis zolja mi nudea samo za da se otarasat od tebe |
|||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Правењето моабет со себе и неаргументирањето напаѓање е својствено за оние кои немаат со кого и што да дебатираат. Јас сепак би ги оставила да си уживаат во своите монолози. |
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
analiticar
Група Регистриран: 03.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 69 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
vo ova sto ste go napisale kade pisuva za patuvajne vo grcija .......moderator ajde |
|||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ОВА Е УНИВЕРЗАЛНО И ВАЖИ ЗА СЕКОЈА ТЕМА... |
|||
|
|||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
....................aloooooooooooooo....mislam deka naslovot na temata e DALI BI PATUVALE VO GRCIJA??????..................
negledam tuka nisto loso...ili odis ili ne odis...............sto ima vrska ako odis dali si pogolem ili pomal patriot......gluposti zivi....e pa eve primer kolku rabotat moderatorite.....................
|
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
shteta shto ne moze lesno da se vadi viza( ili shto uopshto i treba),...inache i na pivo bi trknal ,....,.....do ebanata vi grchka!
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
VE007MK
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 99 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Da,se soglasuvam celosno so Makijaveli,I onaka M.Magdalena ne e interesna voopsto.Vo Grcija ne veruvam deka ke odam,bidejki stvarno e DOSTA(barem za mene)
|
|||
Мудриот човек не го кажува сето она што го мисли,но го мисли добро она што ке го каже!
|
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...ТИ АКО НЕМА ШТО ДА ПРАВИШ СЕДИ СИ ДОМА!!!...ЈАС МОРА ДА СИ ВИДАМ ДЕДОВО ОГНИШТЕ...ТОА Е МОЕ!!!....И ТРГНИ ГО ТОА НИКОТ ОТИ ПРОВОЦИРА КОГА ГО НОСИ НЕКОЈ ШТО НЕ ГО ЗАСЛУЖУВА!!!
|
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ШТА ТИ БИ, ХИЉАДУ ТИ СЕКИРА
|
|||
|
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
.....СЕ ВРАТИВ ОД ЗАПАДЕН ФРОНТ!!!
|
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
Внеси реплика | страница <1 34567 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |