![]() |
|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 294295296297298 717> |
Автор | |
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobro poluoblacno-polusoncevo utro. Denes za zal ne e Spasov den...se izmesti za utre...a utre...utre raboten den...pa ednodneven vikend...
|
|
![]() |
|
sunlight_sa ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2008 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 365 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kaj ste rezonatori ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ajde koj e za kafe preku USB prakam ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hero ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 427 |
![]() ![]() E STO TI SE VIKA TEHNIKA, a marco ne osvezi so USB cafeto, sega sme FLACH-IRANI, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hero
Vozduhot e brat, sestra e vodata. Zemjata e majka, Sonceto e tatko. |
|
![]() |
|
PRIJATNO POPLADNE I OD MENE HERO .... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
emi$ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 150 |
![]() |
|
... only God can judge me ....
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Nikako da go zapamtam rasporedot na smeni...dezurstva...
...Koj rano rani dve sreki grabi... i taka Angelina, Jozefina, Sungligh, Marko.. sekoe utro rano ranat...kafe varat... pa nie (jas, blashka, hero, kejt) nek`smetliite... si se budime i nacekuvame se na gotovo... pa eve ti mladi sili...brza hrana... ...neshto ni ja nema mamma...mi fali taa simpaticna nasmevka... i zdravata hrana... Изменето од mamamd - 14.Март.2008 во 22:12 |
|
![]() |
|
DOBRA VECHER REZONATORI ... ZDRAVO MAMAMD ... KAKO KUJNATA ? KAKO DNEVNATA ? SPALNATA? E TAMO KAKO IMAS SMENI TAKA I NA REZONANCA ... NE SE ZNAE KOJA SMENA E ... SE RABOTI NON-STOP ... VI POSAKUVAM UBAVI SONOVI ... UTRE KAKO NOVI ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
DOBRO UTROOOOOOOO NA CEL SVET ...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ZDRAVO MAMAMD ...
KAKO KUJNATA ? KAKO DNEVNATA ? SPALNATA? ------------------------------------------ Kujnata so bajagi nemieni sadovi...mi se rasipa mashinata za sadovi... ...dnevnata okupirana...se nekoi utakmici...fuzbal (kako miluvashe baba mi da vika), kosharka, rakomet... aaaa spalnata...pri kraj...ushte da se iskreci (neli kazav deka podariv prozorci i sega lom palanka)...ama site si ja ispolnuvaat namenata... ...bitno...ne hitno... |
|
![]() |
|
Hero ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 427 |
![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од Hero - 15.Март.2008 во 08:38 |
|
Hero
Vozduhot e brat, sestra e vodata. Zemjata e majka, Sonceto e tatko. |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Добар ден....
да...некој садеше дрва во средата... некој само гледаше
како садат другите...друг пак ги сликаше тие што садат...
и така...денес некој работи... некој гледа како се работи...
некој не прави ништо особено...едноставно се одмара...
пријатен ден на сите
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
pozdrav do onie sto se online na forumov ... segde drmame ... tolku sme jaki ... vo kujna ... vo kupatilo ... na masa ... ( go prosisavme Djek Nikolson ) ... spalnata ... mamamd ... znachi stavi novi prozori ... sega zvucno si izolirana ... mozes vo spalna da vikas kolku sakas ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 294295296297298 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |