![]() |
|
Моментално најдобар играч |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 9> |
Автор | |||
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ti nekoj opasen navivac na milan... Pato e dobar ama deka ke bide najdobar igrac na site vreminja ne veruvam, kaj proceni be si gledal 5-6 utakmici od nego ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
||
абе озонерче ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
ShumadinChe ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Март.2008 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 365 |
||
Najjdobrite 10
1.Lionel Messi (FC.Barcelona)
2.Cristiano Ronaldo (Man.Utd)
3.Gaucho Ronaldinho (FC.Barcelona)
4.Zlatan Ibrahimovich (FC.Internazionale)
5.Robinho (Real Madrid.C.F)
6.Kaka (AC.Milan)
7.Ribery (F.C.Bayern)
8.Diego (Werder Bremen)
9.Eto'o (FC.Barcelona)
10.Jesus Navas (Sevilla.F.C) Изменето од ShumadinChe - 06.Март.2008 во 02:48 |
|||
Nothing Remains !!
|
|||
![]() |
|||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
||
1.PATO
2.KAKA 3.RONALDO CRISTIANO 4.DIDIE DROGBA 5.ROBINHO 6.ETO`I 7.RIBERY 8.RONALDINHO 9.FABERGLASS 10.VELICE SUMULIKOVSKI ![]() ![]() |
|||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|||
![]() |
|||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
||
![]() a posle negovoto debitiranje vo milan slusnavme i procitavme mnogu pozitivni kritiki od mnogu fudbalski profesionalci,znaci treneri,selektori igraci!!!pa procepkaj malku po internetov, ke ti bide pojasno!Znaci nemora da go gledame nekoj 2-3 godini pa da zaklucime deka igracot ima talent i igra dobro!Da vidis dali nekoj ima talent ili ne moze i od 1-2 utakmica!
A dali sum go gledalA 5-6 utakmici...ke te demantiram ...zasto go gledav na site utakmici koga nastapuvase na mladinskoto svetsko prvenstvo, i da bese odlicen...
i btw ovde, na forumov se kazuva svoeto mislenje:
i da jas mislam deka ke bide dobar...a ako ne se soglasuvas so mene mozes samo kratko da go napises tvojot izbor...
pozdrav
![]() |
|||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|||
![]() |
|||
Halid ibn Velid ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1145 |
||
![]() ![]() ![]() Za Bolondiranoto Изменето од Halid ibn Velid - 07.Март.2008 во 00:06 |
|||
![]() |
|||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
||
|
|||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|||
![]() |
|||
nbojan ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 07.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
||
Fabregas e definitiuvno
|
|||
http://24fudbal.com.mk
|
|||
![]() |
|||
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од Vardar1947 - 07.Март.2008 во 23:38 |
|||
![]() |
|||
ShumadinChe ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Март.2008 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 365 |
||
Abe Sho. Ronaldinho i Tochka.
|
|||
Nothing Remains !!
|
|||
![]() |
|||
KOBRA ![]() Нов член ![]() Регистриран: 04.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
||
Robiho
|
|||
![]() |
|||
KOBRA ![]() Нов член ![]() Регистриран: 04.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
||
kako da ne
|
|||
![]() |
|||
ekspert ![]() Нов член ![]() Регистриран: 14.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 5 |
||
abe Vie gedata ponekogas Fudabal pa da videte sto pravi MESSI abe dribla 6-7 fudbaleri na prostor od 10 metra alooooooo
|
|||
![]() |
|||
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
||
темата е поставена за секој да го каже своето мислење! Ако за тебе Меси е најдобар фудбалер моментално, не значи дека ако некој друг член не се согласува со тебе, не е во право!!!
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |