|
Верници и неверници |
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Автор | ||
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Naslovot ti e dobar za nova tema, ama ne odgovara na temata koja Tofu ja postavuva. Ne ja "kidnapiraj" temata. Ako sakash da bidesh konstruktiven pishi, ne me teraj da te opomenuvam.
Изменето од zidarski - 13.Март.2008 во 21:00 |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
slusaj
togas objasni mi potreba od epitetite pred poimite nevernik i vernik koja e ideata da se sporeduva neso dobro i lose objasni mi kako moze nekoj da prasa so e podobro DOBAR ILI LOSH se znae dobar i bez negovo prasanje no za da ima smisla prasanjeto- mora da ima nekoja idea a ima da ne omalovazuva Изменето од anakin - 13.Март.2008 во 21:04 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
zidarski
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
OK... kje go modificiram prashanjeto vo "vernici i nevernici" samo...
|
||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eeeee zidarski ти па одма попушташ
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zmijce ti se drzese celi 7 dena no ne si bila vo pravo se nadavam deka denes si svesna i imas za toa gushkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
zidarski
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Imashe smisla negovoto baranje, sepak...
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
fala zidarski MOJ SI HEROJ
Изменето од anakin - 13.Март.2008 во 21:07 |
||
|
||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
анакинчо драги,
се познава дека си фаќал врски |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e vaka
jas mislam deka e podobro da si ATEIST ( nevernik) ne se opteretuvas so razni rekla kazala vo biblijata svakjas deka si najlolem na svetot i dolznost ti e poradi toa da go cuvas oti nema koj drug svakjas deka na drugi planeti mora da ima drugi civilizacii koi se custvuvat kako nas osameni se trudis sam da stvoris se i se oslonuvas na drug ist kako tebe - covekot e dosta za pocetok |
||
|
||
zidarski
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Anakin - i na onie koi veruvaat vo Boga sepak im e dolzhnost da go chuvaat ovoj svet i se vo nego. Zatoa beshe i taka postavena temata - problemot e shto mnogu od takanarechenite vernici, se vernici samo na hartija ili na ideja, no ne na delo...
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
дечки па и сеа имево е уште бетер...ја сепак би рекла верници и грешници
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas ova tema sega e svakjam sekoj da si kaze
prednosti na svojata orientacija - zasto misli deka e podobro koga kje slusame fakti na VERNICITE I ATEISTITE kje izvedam zaklucok |
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
lele blue ljubavi moja , da ne si denes na trefka? |
||
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |