|
Како се запознавте ? |
Внеси реплика | страница <1 45678 11> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi rece deka imam anticka lepota. Deka licam na trojanski konj. I ja svitkav rakata i ja aknav od izlog, pa posle dve - tri kloci u rebra i dotrcaa drugarite da mi pomognat i ja zamavaa so novi kloci...po izvesno vreme im zapovedav da prestanat...i ona mislese deka sum ja spasil od losite budali, baska imame ista krvna grupa i dadov krv u bolnica za nea...i taka se zasakavme i posle se zemavme i ziveevme srekni i radosni do krajot na nasite zivoti...
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па слично.
само јас не му личев на кобила туку на машиновозач. барем така се искажа. дојде кај мене во вулканизер сакаше некој ремонт на 101-от. кога видов дека не дава пари за тоа што вложив се осеќав ко помочана булка поред напуштена пруга. и му реков-или ке платиш или зимај ме за жена ...тој швркнат ретка будала ме зема и се заеба. така и останав вдовица после 2 недели. несакајки го уклучив бољерот дур се бањаше.нормално редовно го сонувам....како се превртува во гроб велејки што ми требаше да одам кај неа, требаше киро комшијана да ја среди. |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo normalni okolnosti.....
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koa me vide i padnaa gakite bas vaka |
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ме удри со топка по глава
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i staviv sopka (namerno)
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MI KUPI 10 KROFNI
I SITE MI GI DADE MENE
NI EDNA NE MI ZEDE
A DA POSIGNESE...KE GO UDREV PO RACETO...I STO??? SE RASIPA ROMANTIKATA
FINO SI GI IZLAPAV...SI GI IZBRISAV RACETE I USTATA OD NEGOVATA KOSULA I MU REKOV..."TI SI LJUBOVTA NA MOJOT ZIVOT"
A TOJ OD RADOST SAKASE DA ME KRENE I DA ME VRTI, AMA NE MOZESE OTI BESE SLABICKO I MALO...PA GO KRENAV JAS
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
Goddes of Chaos
Сениор Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кај една другарка игравме карти и еден другар ме тегнеше за коса и ме задеваше а јас се нервирав а тој само се кезеше како недоквакан и не ми се бендиса ич, а после тоа игравме карти еден до друг он се потеше како коњ и после го викнав на роденден му седнав уи скут онака пијана и го бакнав а после тоа он ми пиша излеговме ме фати за рака и така гордо шетавме по цел град се до ден денешен
|
|
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ama si go smirila...a ne ovie drugive odma so tepanje...
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
требаше да го истепам, а не вака и со џумка на глава и со нов дечко
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
Ena
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еееее....... се запознавме во прва година средно во ист клас учевме, се измувавме во втора, после наредните две години неможевме да се поднесеме, и се ќаривме дури на крај од четврта и еве уште сме си заедно.
|
|
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pozdravi go!
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |