|
Биста на Александров во Велес??? |
Внеси реплика | страница <1 8910 |
Автор | ||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како не кога тој националсоцијализмот го искористи за да дојде на власт и кога дојде се плашеше од истиот национал социјализам да не го смени од власт и го распушти бундестагот за да стане единствен владетел на Германија.Што е тоа?
|
||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Подцртаното од мене е исто..затоа што тоа е напишано во Вујаклија..а мислам оти таму такви грешки не проаѓаат.
Погледај Вујаклија издание од 1980 година , на страните599 и 600..
|
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Патриот е да си ја сакаш земјата, и да си ја браниш од сите непријатели.....но исто така и кај патриотите има место и за "дружба" со другите малцинства(исклучоците нормално)..
Кај националистите тоа го нема.... Изменето од Vladimir88 - 13.Март.2008 во 17:00 |
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не го распушти бундестагот туку го запали...а членовите и водачите на другите партии ги ликвидираше.... Тоа го направи за да не му пречат во работата..за да има он поголемо влијание...ги направи тие партии непријатели на државата..... Тоа колку што знам го имаше и кај социјалистите Изменето од Vladimir88 - 13.Март.2008 во 17:03 |
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да се ликвидираат други национал социјалисти од иста национална припаднос го прави Хитлер подобар национал социјалист?
Тоа ли ми кажуваш?Ова ко читано ама не дочитано ми изгледа |
||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па не би рекол дека ликвидираше само од неговата партија луѓе кои ги сметаше за предавници..... А исто така и социјалистите ликвидираа луѓе од своите партии кои ги сметаа за непријатели М.М.Е. какви коинциденции Освен тоа ако не примети Хитлер беше на власт од 1933 година до 1945 година... Се прашувам што се случи со партиите кои беа во Рајштагот И немаше избори, еднопартиски беше владеењето таму.. Изменето од Vladimir88 - 13.Март.2008 во 18:04 |
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дали еднопартиското владеење воопшто значи дека национал социјалистичката партија владеела или дека владеел Хитлер а не политичко уредување.А инаку ми е мило што ја забележа коинциденцијата сега можеби ке ти е појасно зошто го сакам и почитувам Александров
|
||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е убаво....тоа си е твое мислење јас си останувам неутрален зошто сум видел доста писма кои пишува дека сака анексирање на Македонија кон Бугарија... Само и Александров правел чистки да си знаеш, на македонски револуционери. На оние револуционери кои беа за Македонија на Македонците Инаку еве еден твој коментар од претходните страници(го постирав доле) а тука викаш
А и Александров го ставаш во групата на национал социјалисти... Во претходните постови..
Сега треба според оваа логика треба и Александров да го отфрлиш како македонски револуционер.. Гоце Делчев исто така, Никола Карев, Сугарев,Герџиков, и.т.н. Сега не разбирам што сакаш да кажеш????? Сега викаш драго ми е што ја забележа коинциденцијата и сега ќе ти е јасно зошто го сакам Александров, а од друга страна пак во претходните постови, сите поважни револуционери ги ставаш во групата на национал социјалисти(вклучувајќи го и Александров).... А за Хитлер Па јас колку што знам они го избраа Хитлер за нивни водич и нормално дека Хитлер ќе го слушаат...они го избраа него за водич..... Изменето од Vladimir88 - 13.Март.2008 во 22:16 |
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
повеке од сигурно е дека владеел Хитлер. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па го избраа за водич што сакаш ти... И денеска на пример кај нас во владата (за ВМРО зборам) кој го слушаат.. Се разбира Никола Груевски.. |
||
Внеси реплика | страница <1 8910 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |