IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Мој став за хомосексуалноста
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Мој став за хомосексуалноста

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3334353637 103>
Автор
Порака
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Статус: Офлајн
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 15:59
pozdrav do site drugacije orientirani vo prostorov

da ste mi zivi i zdravi no netrubite okolu kolku ,da nepomislat deka vredite pojke od nas koi netrubime   TRU TRU TRU

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 16:08
Originally posted by Izzie Izzie напиша:

avatarot mnogu govori za nas samite...toa e pshoanaliza..ali koga trebalo Jung da go citas ti so SHELDON si zaspival..no nejse..ne barav tvoja licna slika na avatarot..sliki svoi licni nemaat staveno 99.9%...no gas-maska?...ti si covek so problemi,koi se delat na komplexi i frustracii...i pred se NESIGURNOST

1.zasto ako sum jas siguren vo svojata sexualnost,i znam dobro koj sum,sto me pali...deka uzivam vo zenata..dopirot po nejzinite svileni kosi,koi sakam da gi mrsam so prstite..i da ja mirisam...dopirot po nejzinata nezna svilena koza...znam deka sakam da i ja trgnam taa svilena kosa i da ja baknuvam od vratot pa se do nozete...vo celoto nejzino telo da uzivam..vo gradite..da gi miluvam i baknuvam....tie dva bozji dara za "nas pravite mazi"...KOGA ZNAM STO SAKAM I STO ME VOZBUDUVA....ZASTO I KOJ SUM JAS DA IM GO ONEVOZMOZAM ISTOTO NA DRUGITE?...POTOCNO..KOGA ZNAES DEKA SI PRAV MAZ I NISTO NE MOZE DA JA RAZNISA I PROKOLEBA SIGURNOSTA VO TVOJATA HETEROSEXUALNA OPREDELBA...ZASTO SE PLASIS TOGAS OD gay ppulacijata?.....ili si samo uste eden latenten homosezualec,koj otkako ke ja balne zena si i decata za dobra nok..ide na rabota...VECER "DZURA"..3 SMENA E...
2.za komplexot okolu nadvoresniot izgled...nema ni da se trudam....ubavinata e prolazna...vazno e ona sto covek go nosi vo sebe...mozebi se zaljubuvame SO OCITE NO SAKAME SO SRCETO
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 16:17
Originally posted by anakin anakin напиша:

pozdrav do site drugacije orientirani vo prostorov

da ste mi zivi i zdravi no netrubite okolu kolku ,da nepomislat deka vredite pojke od nas koi netrubime   TRU TRU TRU

ANAKIN..deluvas kako ok momak...osven po foruMive na koi imame samo 2-3 temi i toa vo podfoumot sex....kade toa gay lugetO trubat ZA I OKOLU KRSENJETO NA SVOITE OSNOVNI COVEKOVI PRAVA...ZAGARANTIRANI SO USTAVO)T.....ima gay paradi..gay TV (kako vo sekoja zapadna zemja)...dali se zboruva za umetnosta proizlezena od gay artisti...za gay filmovi (vo SLOVENIJA NA PR.postoi GAY FILM FESTIVAL)...dali ima gay spotski takmicenja...vo fudbal,kosarka..i sl...i megu gay lugeto ima odlicnifudbaleri...ZATOA TE PRASUVAM ANAKIN KAD TOA TRUBELE STO TEBE LICNO TI ZASMETALO? pozdrav
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 16:20
OK, AJDE SEGA DA ZASUCIME RAKAVITE:
ZNACI...:
STO
STO D FAK NE E TUKA JASNO???
ZOSTO GO SPOREDUVAM MRAZOT SO HOMOORIETIRANOSTA???
PA, JAS NE ZNAM KAKO TOA PODOBRO DA GO OBJASNAMзбунетост
GO OBJASNUVAM TAKA KAKO STO GO NAPISAV VO POSTOT.

SE' STO E NEPRIRODNO A VAM VI E KORISNO VO MOMENTOT, GO OPRAVDUVATE I TVRDITE: NE, BE, TOA PRIRODNO E! SAMO ZASTO TAKA VO MOMENTOT VI ODGOVARA!

A TOA STO NE VI ODGOVARA, BILO TOA PRIRODNO ILI NEPRIRODNO - VIKATE: NEPRIRODNO E!!! DURI I KOGA E PRIRODNO!

HOMOSEXSUALNOSTA  DUSICKI MOI E NAPISANA FORMULA VO GENITE!
NEZAVISNA OD NASITE ZELBI I OD MISLENJETO NA OKOLINATA
LICEMERNO E I MNOGU POLOSO TIE LUGJE DA SE BORAT SO SEBE SI I VO TAA BORBA DA SE OZENAT SO LICNOST OD SPROTIVNIOT POL, TOA KE BIDE LAGA! DVOLICNOSTA, LICEMERIETO, LAGATA SE GREV , A NE PRIZNANIETO PRED SEBE I PRED DRUGITE: DA, JAS SUM GEY

LESNO VI E DA OSUDUVATE!
OTI NE ZNAETE!
NE STE JA POCUVSTVUVALE NIKOGAS TAA BORBA VO SEBE
NI JAS NE SUM JA POCUVSTVUVALA
AMA NEKOJ MOJ MNOGU BLIZOK JA PREZIVUVASE I VERUVAJTE MI NE E NI LESNO NI EDNOSTAVNO.
ZIVEJTE SI GO VIE VASIOT "SOVRSEN" ZIVOT I OTVORETE GI SRCATA ZA TIE KOI SE POMALKU "SOVRSENI" OD VAS
IMA OVA OPSTESTVO MILION ANOMALII KOI VI E DOZVOLENO DA GI OSUDUVATE. OVAA NE E EDNA OD NIV!бакнеж

се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 16:32
ne be dio
mene ne mi smeta
jas za razlika od vas go smetam za normalno pa netreba da se pravat nitu paradi nitu barovi nitu festivali zatoa so ne ste vie cirkus

no ocigledno povekje sakate cirkus odosto na ste normalni kako jas - nediskutabilni
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
alekso_2000 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 523
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alekso_2000 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 16:41
Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

...која не е во ред.Природата не не одредила да бидеме машки со машки и женски со женски.Со ова одите контра природата.

PRIRODNO E KOGA E NADVOR TEMPERATURATA 40C, VODATA DA BIDE VO TECNA SOSTOJBA. AMA VIE, OTI NE VI SE PIE MLAKA COCA-COLA, JA STAVATE VODATA VO ZAMRZNUVAC I USTE VO KALAPCINJA!

ZOSTO BE EDNI JA MENUVATE PRIRODNATA SOSTOJBA NA VODATA I JA PRAVITE NEPRIRODNA??? OTI VO TAA SITUACIJA VAM POVEKJE VI ODGOVARA DA E NEPRIRODNA??? MNOGU ZNAETE VIE STO E PRIRODNO, A STO NEPRIRODNO!!!

MRAZOT E ISTO TOLKU PRIRODEN KOLKU I HOMOSEXSUALCITE, SAMO KOJ TOA DA GO SFATI???збунетост

TOKMU TAKA???????
VODATA VO MRAZ JA PRETVORAME DA NI BIDE POUBAVO NO NEMOJ DA NE UBEDUVAS DEKA AKO SE PRETVORIME VO ZAEDNICA NA DVAJCA LUGE KOI NEMOZAT DA SE RAZMNOZUVAAT E PODOBRO OD ZA NAS NORMALEN HETEROSEKSUALEN BRAK!!!
car's freack
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alekso_2000 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 16:51
Originally posted by Quentin Quentin напиша:

Originally posted by Biserna_Devojka Biserna_Devojka напиша:

ах,... дојде денот и јас да ви пишам во темава намигнување епа вака,... живееме во демократија така ?? секој си има право да прави што сака,... но да не ги повредува другите,.... искрено,... не ми сметаа хомосексуалците,... само мислам дека не треба да се овозможи да се склучуваат бракови,... посвојување на деца и сл,... сепак човечкиот род треба да оди понатаму,... што ќе биде ако дете гледа геј пар,... и смета дека тоа е во ред,... и тој постапи така,... па така ќе постапат двајца,... па четворица,... па шеснаестмина,... и така натаму,... тоа сепак,... не би требало,.... исто,... мислам дека се за почитување,... бидејќи не не тераат нас да живееме како тие,... само сакаат еднакви права.... а за нашево општество,... хахахахаа,.... денеска се уверив какви има,... така да ништо не ме чуди,.... секој си има свое мислење... и свое право на живот...

Миличка, немам ништо против твојот став. Го почитувам. Нејсе, сакам едно нешто да ми разјасниш, зошто според твојава логика, всушност не ми е разбирливо ЗОШТО И КАКО постојат хомосексуалците. Имено, како е возможно детето сексуално да се одреди доколку ги гледа своите родители, небаре ако тие се геј и детето (гледајќи ги) ќе мисли дека тоа е нормално и ќе стане геј. Па во тој случај, зошто децата родени во хетеросексуални бракови не станат хетеросексуалци, гледајќи го примерот на нивните родители, туку нешто од внатре ги тера да бидат она што вистински се - определени кон истиот пол. Знам дека си паметна и ќе дојдеш до заклучок дека не е до околината, ами станува збор за природна (да не речам генетска) предиспозиција - или што би рекле народски - ТАКА ТЕ ТЕРА! Поздрав

CELO VREME GO CEKAM OVJ STAV DA REPLICIRAM NA NEGO!
BAS TOA I SE OBIDUVAM CELO VREME DA VE NATERAM DA SVATITA DEKA TOA STO COVEKOT STANAL GEJ NE E PORADI SREDINATA VO KOJA SE RAZVIVAL TUKU E PORADI HORMONSKIOT DISBALANS VO ORGANIZMOT KOJA STO POJAVA OD DRUGA STRANA NE E NORMALNA ZA COVECKIOT VID!!!POJAVATA NA ZENSKI HORMONI KAJ COVEK SO MASKI POLOVI ORGANI E ANOMALIJA!!!!
POGLEDNETE GI DOBRO GAY LICNOSTITE I KE VIDITE KAKO HORMONSKIOT DISBALANS VLIJAEL I NA DRUGI DELOVI OD TELOTO OSVEN NA MOZOKOT!!!!
car's freack
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alekso_2000 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 16:57

2. Значи ти потполно им веруваш на научниците. Епа зошто тогаш не им веруваш кога велат дека хомoсексуaлноста не е болест? (Бидејќи според СЗО, каде работат врвни експерти и научници, хомсексуалноста не се смета за болест )[/QUOTE]

ZATOA STO MOZEBI POJKE OD POLOJNATA VO SZO SE GAY!!!
kAKO MOZE HORMONSKI DISBALANS DA SE SMETA ZA NORMALNA POJAVA A NE ZA BOLEST!!!
ZOSTO LUGETO SO PREVISOK ILI NIZOK PRERAST GI SMETAAT ZA BOLNI BIDEJKI HIPOFIZATA IM LACIT POJKE ILI POMALKU HORMON A VAS NE!!!
car's freack
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 17:03
Anakin..da sakavme takov cirkus mislis do sega ke go nemavme?...No za zal od poveketo..nie smetame deka tragicno-zalosno e da se psaradira za da se proklamira razlicnosta..KOGA TAA SE GLEDA VO CENTAROT NA SKOPJE..
..da te potsetam..EDNA GODINA OD STRAJKOT I POSTAVUVANJETO NA SATORITE NA STECAJCITE...EDNA CELA GODINA....A SAMO 1000 METRI VOZDUSNA LINIJA,NOVATA SKOPSKA ELITA,NOVOPECENITE BIZNISMENI,POLITICARI I NIVNITE POSLUSNICI,UZIVAAT VO SEKOJA MOZNA IZMISLENA DEKADENCIJA NA SVETOV..(mislam na nas.Vodno) NIE SME RAZLICNI..toa ne e iluzija..toa e stvarnost..no razlikata vo sexualnata opredelba sega e pomalku vazna.JAZOT MEGU NOVITE MAKEDONSKI TAJKUNI I MAKEDONSKIT STECAJCI E DALEKU POVAZNA I BARA POGOLEMO VNIMANIE
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 17:05
Originally posted by alekso_2000 alekso_2000 напиша:

...која не е во ред.Природата не не одредила да бидеме машки со машки и женски со женски.Со ова одите контра природата.

PRIRODNO E KOGA E NADVOR TEMPERATURATA 40C, VODATA DA BIDE VO TECNA SOSTOJBA. AMA VIE, OTI NE VI SE PIE MLAKA COCA-COLA, JA STAVATE VODATA VO ZAMRZNUVAC I USTE VO KALAPCINJA!

ZOSTO BE EDNI JA MENUVATE PRIRODNATA SOSTOJBA NA VODATA I JA PRAVITE NEPRIRODNA??? OTI VO TAA SITUACIJA VAM POVEKJE VI ODGOVARA DA E NEPRIRODNA??? MNOGU ZNAETE VIE STO E PRIRODNO, A STO NEPRIRODNO!!!

MRAZOT E ISTO TOLKU PRIRODEN KOLKU I HOMOSEXSUALCITE, SAMO KOJ TOA DA GO SFATI???збунетост

TOKMU TAKA???????
VODATA VO MRAZ JA PRETVORAME DA NI BIDE POUBAVO NO NEMOJ DA NE UBEDUVAS DEKA AKO SE PRETVORIME VO ZAEDNICA NA DVAJCA LUGE KOI NEMOZAT DA SE RAZMNOZUVAAT E PODOBRO OD ZA NAS NORMALEN HETEROSEKSUALEN BRAK!!!

TAMAN RABOTA!!! KOJ VE UBEDUVA TOA???
NI JAS NEKJAM TAKA!
KOJ SAKA NEKA SI BIDE HOMO, KOJ SAKA-HETERO!
JAS NEKJAM DA BIDAM HOMO!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 17:22
[QUOTE=kejt-d-grejt] [QUOTE=alekso_2000] [QUOTE=kejt-d-grejt] [QUOTE=Izzie]...kako sto rekov pred cas i polovina...kejt ostanuva d grejt....za razlika od Izzie...koj isto ostanuva Izzie..samo sega so gas-maska
Кон врв
Izzi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Регистриран: 18.Септември.2007
Поени: 4475
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 17:48

SE' STO E NEPRIRODNO A VAM VI E KORISNO VO MOMENTOT, GO OPRAVDUVATE I TVRDITE: NE, BE, TOA PRIRODNO E! SAMO ZASTO TAKA VO MOMENTOT VI ODGOVARA!

може малце глупо прашање е,ама поглуп е постот на кој реплицирам:си имала некогаш хемија на школо?(основно,средно,ватевр).
Кажи ми дали е природно водата да се најде во форма на мраз?Или сепак не е?...и не кењај за температурата,глупаво е(демек ако е 40 степени надвор не е природно да се пие ладна вода).аман,глупаво е.

Значи,по твојава (не)логика,Антарктикот и Арктикот...се сосема неприродни места а?браво браво.срам да им е на пингвините и поларните мечки.

Хомосексуалноста е нашишана во гените???Па како тоа ја нема во моите?
Уствари,да се навратиме малце.Да беше напишана во гените,зошто имаме два пола?Да беше така како што велиш,јас и ти немаше да постоиме сега.Никој немаше да постои сега.Без размножување,нема опстанок на родот.

Најпаметно е еден пол-СРЕДЕН...нема да се размножуваме,и ке изумреме за неколку години.супер.

Кон врв
Izzi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Регистриран: 18.Септември.2007
Поени: 4475
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 17:53
Originally posted by Makijaveli Makijaveli напиша:

...kako sto rekov pred cas i polovina...kejt ostanuva d grejt....za razlika od Izzie...koj isto ostanuva Izzie..samo sega so gas-maska

што си се запнал толку бе друже за гас маската?

најдов една најобична гас маска (made in SFRJ) од 1982,неотпакувана.Ја отворив,ја ставив,се позаебавав малце,се сликнав два три пати,решив дури и да ја ставам како аватар,да се позезаме малце со blueprayer (а за што не те интересира).и ти ми пресуди дека сум несигурен во себе заради таа гас маска?
а претходниот аватар да ми стоеше?што ке кажеше?дека сакам да ставам чудни ствари у микробранова?мислам,л0лплазење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 18:02

може малце глупо прашање е,ама поглуп е постот на кој реплицирам:си имала некогаш хемија на школо?(основно,средно,ватевр).
Кажи ми дали е природно водата да се најде во форма на мраз?Или сепак не е?...и не кењај за температурата,глупаво е(демек ако е 40 степени надвор не е природно да се пие ладна вода).аман,глупаво е.

Значи,по твојава (не)логика,Антарктикот и Арктикот...се сосема неприродни места а?браво браво.срам да им е на пингвините и поларните мечки.

Хомосексуалноста е нашишана во гените???Па како тоа ја нема во моите?
Уствари,да се навратиме малце.Да беше напишана во гените,зошто имаме два пола?Да беше така како што велиш,јас и ти немаше да постоиме сега.Никој немаше да постои сега.Без размножување,нема опстанок на родот.

Најпаметно е еден пол-СРЕДЕН...нема да се размножуваме,и ке изумреме за неколку години.супер.

IZZICE MALO DETULCE...DA, TI SI VO SREDEN ROD
кубење%20косаAAAAAAAAAAA KE POCNAM KOSI DA KUBAM OD TEBE
PRIRODNO E VODATA DA SE NAJDE VO FORMA NA MRAZ NA ARKTIK I ANTARKTIK KAJ PINGVINCINJATA I KAJ MECINJATA, AMA NE I KAJ TEBE VO STAN VO JULI MESEC.

HOMOSEXSUALNOSTA E NAPISANA VO GENITE, DA! AMA NE KAJ SITE LUGJE! KAJ TEBE I KAJ MENE NE! NE SE PISUVA SEGDE ISTA FORMULA. ZATOA SME SITE RAZLICNI!
I DA, DUSICKO, HEMIJA ZNAM MNOGU POVEKJE OD TEBE, ZASTO MI BESE EDEN OD PREDMETITE KOI GI STUDIRAVнамигнување
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3334353637 103>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.