IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Секогаш присутен
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Секогаш присутен

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5051525354 237>
Автор
Порака
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 15:53

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 15:53
Drlja, te zavedov?изненадувањеYESкулDrlja, Duso, daj otvori go sefot i daj mi 1000 evraтрепкањетрепкањетрепкањетрепкање
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 15:54
Originally posted by moira moira напиша:

Originally posted by Drlja Drlja напиша:

moira ми делува на прилично сериозен и атрактивен натпреварувач...задоволство...чувајте се соиграчинамигнување

...hehehehehhehe....

Ona ednash pobedi...i toa vo prviot krug.....a ti moira ne se smeshkaj taka hehehehehe,...pa daj odi odmori se malku,znaesh kako losho deluva zrachenjevo od PC,pa,si umorna,pa neli treba i svoj zivot-poinakov od ovoj da imash,pa dechkovci neshto,ova-ona,.....pa daj.....TRGNI SE MALKU DE,OD TUKA JAS SEGA DA POBEDAMлутина....газење%20од%20смеење

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 15:54
....mila treba da mu kazes...no money, no honey.....
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 15:55
Originally posted by mamma mamma напиша:

blueprayer
Модератор
Модератор
Лик
call me blue...
Регистриран: 13.Јуни.2006 Онлајн статус: Онлајн
Пораки: 10278...e,dobro de...pa shto se 10278
posta,...sitnica...i plus eden...vo medjuvremeплазење
Dobra nokj na site....od utre...ke vidite vieзадоволствозадоволствозадоволствозадоволствозадоволство
Мама беее зашо вака праишшш плачење па моите се вистински постови не се напумпани ко твоите плачење патем рачунај и едно 100 поста во вероисповед шо ми избришале плус 1000 тука во разно шо ми избришале голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 15:55

Originally posted by moira moira напиша:

Originally posted by Drlja Drlja напиша:

moira ми делува на прилично сериозен и атрактивен натпреварувач...задоволство...чувајте се соиграчинамигнување

...hehehehehhehe....
Ona ednash pobedi...i toa vo prviot krug.....a ti moira ne se smeshkaj taka hehehehehe,...pa daj odi odmori se malku,znaesh kako losho deluva zrachenjevo od PC,pa,si umorna,pa neli treba i svoj zivot-poinakov od ovoj da imash,pa dechkovci neshto,ova-ona,.....pa daj.....TRGNI SE MALKU DE,OD TUKA JAS SEGA DA POBEDAMлутина....газење%20од%20смеење

mamma jas dva pati pobediv....I i II krug....memorija slabo te drzi.... i ne koristam PC mamma.....koristam jabolce.....a decko imam....hahahhahaha

Изменето од moira - 13.Март.2008 во 15:56
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 15:55
Originally posted by la fille la fille напиша:

Drlja, te zavedov?изненадувањеYESкулDrlja, Duso, daj otvori go sefot i daj mi 1000 evraтрепкањетрепкањетрепкањетрепкање

ETE,TI REKOV...ZNAEV DEKA E MATERIJALISTAплазење

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 15:56
hehe, taka treba da mu recam?

Drlja duso, no money, no honeyљубовљубовљубов
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 15:56

Originally posted by la fille la fille напиша:

ETE,TI REKOV...ZNAEV DEKA E MATERIJALISTAплазење

Nema vrska, toa samo muabeti mi vadatнека%20ти%20е%20срам
Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 15:56
овде веќе станува ЖЕШКОголема%20насмевка ...опсервирам и понатаму се разбираплазење
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 15:57
Drlja Duso, nemoj samo da voajerisesтрепкањетрепкањетрепкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 15:58
....sto se raspravate koj kolku posta ima....jas realni posta imam poveke od vas dvete...izbrisanite ne gi smetam....hahahaha...i sama se brisam....hahahaha,,,ama ne e rabotata vo postovi....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 15:58
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

blueprayer
Модератор
Модератор
Лик
call me blue...
Регистриран: 13.Јуни.2006 Онлајн статус: Онлајн
Пораки: 10278...e,dobro de...pa shto se 10278
posta,...sitnica...i plus eden...vo medjuvremeплазење
Dobra nokj na site....od utre...ke vidite vieзадоволствозадоволствозадоволствозадоволствозадоволство
Мама беее зашо вака праишшш плачење па моите се вистински постови не се напумпани ко твоите плачење патем рачунај и едно 100 поста во вероисповед шо ми избришале плус 1000 тука во разно шо ми избришале голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

A TAKA....SEGA KE SE KARAME????A???ZOSHTO MA MOITE NAPUMPANI???
NEMOJ BE, TOLKU SE MACHAM DA BIDAM PAMETNAплачење
SE UBIV OD PISHUVANJE....A I KAFE TREBA DA PIEME ....NEMOJ BE TAKA BLUEтрепкањетрепкањетрепкањетрепкањетрепкање

BTW....KAJ SI TI DO SEGA????

Изменето од mamma - 13.Март.2008 во 15:59

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 15:59
Na blue postovite vo razno so pravo i se izbrisani, da bila umna i da se drzela do temata, nemalo da i bidat izbrisani....

A moira, zosto sama sebe se brises? POinteresno e koga drug te briseзадоволствозадоволствозадоволство
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5051525354 237>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.