|
БИЛЈАНА СЕКУЛОВСКА... црна хроника или??? |
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Автор | |
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Si ja raboti rabotata za svoi pari, greshka e vo onoj koj i dal da raboti toj del.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Спoред мене, една од најдобрите презентерки на нашава кутра македонска сцена. Правилна дикција, интонација, акцентирање и помлаку драматизација, за подобро привлекување на вниманието на публиката. Ја плукате, ја оцрнувајте, ама пак ја гледате.
Ако не била добра, немало да ја праќаат во Брисел, од каде ни ги пренесува едни од најзначајните вести. Изменето од doriangray - 19.Февруари.2008 во 22:45 |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dorian bejb...eve jas ne procitav ni eden post od drugite sto mislat za Biljana Sekulovska...samo za da bidam "neutralen" i ne podlozen na vlijanija
....na pocetokot koga se pojavi ja obozavav...se razbira na 1 mesto sekogas mi bese Olivera Trajkovsa...a potoa Sekulovska.....super e...se odnesuva svetski,ima poznavanja od ona sto go zbori,sto za mene e najbitno.....no kako pominuvase vreme,epten se stavase u film...mislis deka izvestuva za CNN ili BBC..a ne za A1TV...pogotovo pocna da me nervira so ona "za A1TV od Brisel vo zivo Biljana Sekulovska"....koe zivo bre brat...toa se sve snimeni prilozi vo tekot na denot...ona vika vo zivo od Brisel...a ovde mrak temnica 23.00 H...epten stana DRAMA QUEEN...inace e ok...ne e losa...mi se dopaga |
|
super babicka
Сениор Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 348 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Procitav pogore /ne e bitno kaj kogo/ B.S. PREZENTERKA! Taa e NOVINARKA ! Ima razlika pomegju ednoto i drugoto.Kako novinarka e odlicna a toa sto klima so glavata i stom se pojavi na ekran doma si velime : namestete se sega Biljana ke ne kara no toa go velime na shega-iako retko ja nacekuvame bidejki retko gledame a1.E sega na site po nesto ke im najdeme pa onoj Latas sto samo ja mafta rakata i so toa saatot mi odi na zivci ,sto velite za toa?
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne e taa Sekulovska crna hronika...
taa e nokjna mora. Sekoja chest za spremnosta i sposobnosta nejzina,no sepak kako shto diogen reche,ne e ova cnn ili bbc....zapravo,ne sluchajno i ja ismejuvaat vo ednooki....tokmu poradi zelbata da izgleda mnogu ozbilno,da ne recham dramatichno.Mene toa mi izgleda mnogu smeshno... |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KOGA KE SE POJAVI NA EKRAN I KE SE RAZMAVTA ONAKA DRAMATICNO SO GLAVATA MISLAM:SPREMETE SE ZA NAJLOSOTO,DOSLE TROJCATA JAVACI NA APOKALIPSA(VO NAJMALA RAKA)
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene uzasno me nervira ona mrdanje so glavata, dali toa i e na nervna baza? Iskreno neznam....
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ни црна ни бела хроника. Новинарка вработена во А1. Мислам дека малку се претерува. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DOBRA NOVINARKA NO PRETERUVA SO DVIZENJATA NA TELOTO, GLAVATA I GO SKRENUVA VNIMANIETO NA SEBE TAKA DA ISTOVREMENO SLUSAME INFORMACII I GLEDAME LUT NOVINAR KOJ SAMO STO NE IZLEGOL OD TELEVIZOROT DA NE NATEPA.
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas Biljana Sekulovska ja zamisluvam edinstveno kako voditelka na makedonskata verzija na "Najslabija karika"! !
Danijela Trbovic ke moze voda da i nosi ! |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
|
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ама пази, Билјана Секуловска (или Ива како што ја викаат) е таква нон-стоп, а Данијела само на квизот го форсира тоа "поведение", бидејќи тоа е дел од самиот квиз. |
|
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mozebi,no jas nitu Biljana,nitu Danijela ne gi poznavam privatno,a iskreno i nemam kojznae kakva zelba da gi zapoznaam.Moe mislenje e deka vo kviz od tipot na "Najslabija karika" ,"Iva" definitivno bi se pronasla!Jas so zadovolstvo bi ja gledala tamu,ama ne ja sakam ne vesti,nitu kako izvestuvac,a apsolutno ne kako prezenter na istite!
|
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
|
biser
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 85 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
biser
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 85 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ТРГА НАКАЈ ТЕБЕ И ТИ СЕ УНЕСУЕ У ДНЕВНА, МРШ, НЕК СИ СЕДИ У BRUXELLES, ИЛИ КАКО СЕ ПИШУЕШЕ
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |