IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - БИЛЈАНА СЕКУЛОВСКА... црна хроника или???
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

БИЛЈАНА СЕКУЛОВСКА... црна хроника или???

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456>
Автор
Порака
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2008 во 10:23
Si ja raboti rabotata za svoi pari, greshka e vo onoj koj i dal da raboti toj del.
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
doriangray Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Опсесивен компулсивец

Регистриран: 03.Јануари.2008
Поени: 1460
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај doriangray Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 22:43
Спoред мене, една од најдобрите презентерки на нашава кутра македонска сцена. Правилна дикција, интонација, акцентирање и помлаку драматизација, за подобро привлекување на вниманието на публиката. Ја плукате, ја оцрнувајте, ама пак ја гледате.
Ако не била добра, немало да ја праќаат во Брисел, од каде ни ги пренесува едни од најзначајните вести.

Изменето од doriangray - 19.Февруари.2008 во 22:45
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change.
And if you're talking about my life you're only wasting your own time!
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 00:38
Dorian bejb...eve jas ne procitav ni eden post od drugite sto mislat za Biljana Sekulovska...samo za da bidam "neutralen" i ne podlozen na vlijanija
....na pocetokot koga se pojavi ja obozavav...se razbira na 1 mesto sekogas mi bese Olivera Trajkovsa...a potoa Sekulovska.....super e...se odnesuva svetski,ima poznavanja od ona sto go zbori,sto za mene e najbitno.....no kako pominuvase vreme,epten se stavase u film...mislis deka izvestuva za CNN ili BBC..a ne za A1TV...pogotovo pocna da me nervira so ona   "za A1TV od Brisel vo zivo Biljana Sekulovska"....koe zivo bre brat...toa se sve snimeni prilozi vo tekot na denot...ona vika vo zivo od Brisel...a ovde mrak temnica 23.00 H...epten stana DRAMA QUEEN...inace e ok...ne e losa...mi se dopagaсреќа
Кон врв
super babicka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 348
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај super babicka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2008 во 01:32
Procitav pogore /ne e bitno kaj kogo/ B.S. PREZENTERKA! Taa e NOVINARKA ! Ima razlika pomegju ednoto i drugoto.Kako novinarka e odlicna a toa sto klima so glavata i stom se pojavi na ekran doma si velime : namestete se sega Biljana ke ne kara no toa go velime na shega-iako retko ja nacekuvame bidejki retko gledame a1.E sega na site po nesto ke im najdeme pa onoj Latas sto samo ja mafta rakata i so toa saatot mi odi na zivci ,sto velite za toa?
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2008 во 13:24
Ne e taa Sekulovska crna hronika...
taa e nokjna mora.
Sekoja chest za spremnosta i sposobnosta nejzina,no sepak kako shto
diogen reche,ne e ova cnn ili bbc....zapravo,ne sluchajno i ja ismejuvaat
vo ednooki....tokmu poradi zelbata da izgleda mnogu ozbilno,da ne recham dramatichno.Mene toa mi izgleda mnogu smeshno...

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2008 во 13:39
KOGA KE SE POJAVI NA EKRAN I KE SE RAZMAVTA ONAKA DRAMATICNO SO GLAVATA MISLAM:SPREMETE SE ZA NAJLOSOTO,DOSLE TROJCATA JAVACI NA APOKALIPSA(VO NAJMALA RAKA)
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Neonic Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2007
Поени: 899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neonic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2008 во 02:20
Mene uzasno me nervira ona mrdanje so glavata, dali toa i e na nervna baza? Iskreno neznam....размислување
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Февруари.2008 во 19:19
Originally posted by Kroki Kroki напиша:

Eve edna tema za novinarka(????) koja blage veze nema so toa shto e medium................

Ни црна ни бела хроника.
Новинарка вработена во А1.
Мислам дека малку се претерува.

,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Февруари.2008 во 21:38
DOBRA NOVINARKA NO PRETERUVA SO DVIZENJATA NA TELOTO, GLAVATA I GO SKRENUVA VNIMANIETO NA SEBE TAKA DA ISTOVREMENO SLUSAME INFORMACII I GLEDAME LUT NOVINAR KOJ SAMO STO NE IZLEGOL OD TELEVIZOROT DA NE NATEPA.
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
Irenica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
SIC ITUR AD ASTRA!

Регистриран: 20.Февруари.2008
Поени: 2899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Irenica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2008 во 09:04
Jas Biljana Sekulovska ja zamisluvam edinstveno kako voditelka na makedonskata verzija na "Najslabija karika"! !
Danijela Trbovic ke moze voda da i nosi !
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
Кон врв
Quentin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2008
Поени: 763
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Quentin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 19:36
Originally posted by Irenica Irenica напиша:

Jas Biljana Sekulovska ja zamisluvam edinstveno kako voditelka na makedonskata verzija na "Najslabija karika"! !
Danijela Trbovic ke moze voda da i nosi !

Ама пази, Билјана Секуловска (или Ива како што ја викаат) е таква нон-стоп, а Данијела само на квизот го форсира тоа "поведение", бидејќи тоа е дел од самиот квиз.
Кон врв
Irenica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
SIC ITUR AD ASTRA!

Регистриран: 20.Февруари.2008
Поени: 2899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Irenica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 06:32
Mozebi,no jas nitu Biljana,nitu Danijela ne gi poznavam privatno,a iskreno i nemam kojznae kakva zelba da gi zapoznaam.Moe mislenje e deka vo kviz od tipot na "Najslabija karika" ,"Iva" definitivno bi se pronasla!Jas so zadovolstvo bi ja gledala tamu,ama ne ja sakam ne vesti,nitu kako izvestuvac,a apsolutno ne kako prezenter na istite!
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
Кон врв
biser Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 85
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај biser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 12:47
Originally posted by moira moira напиша:

Koga ja gledam, iskaca od TV i me napaga
Кон врв
biser Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 85
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај biser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 12:48
ТРГА НАКАЈ ТЕБЕ И ТИ СЕ УНЕСУЕ У ДНЕВНА, МРШ, НЕК СИ СЕДИ У BRUXELLES, ИЛИ КАКО СЕ ПИШУЕШЕ
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.