|
Магија за заљубување |
Внеси реплика | страница <1 678910 17> |
Автор | |
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
........................................NO COMENT........
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...zeznata...sakash da ti dokazam deka postoi takva rabota...? |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ajde da slusneme.....dokazi....
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...prashaj ja Arhitektkata na Mishko ona ke ti kaze, znae mnogu dobro kao se prai toa...veruj mi...zatoa...amajlija stalno so vas... |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....hahahaha......ne bi sakala da ja prasam.....scary mi zvuci...
BTW ....ova ti od iskustvo???....ti nosis amajlija.... Изменето од moira - 13.Март.2008 во 02:38 |
|
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..od 18 godini nekade...stalno...ja ne idam nikade bez toa... ...ps...sea ti se verue deka e mozno toa?...i ja neveruev, ama statistikite i muabetite u narod kazuvaat obratno......vrie od veshtici... |
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...narodot zboruva se i seto, ne e bas za veruvanje se sto ke se kaze ili slusne.....jas veruvam samo vo ljubov.....vo magii za zaljubuvanje ne....
ps....amajlijata sto ja nosis protiv zaljubuvanje, deluva li?... Изменето од moira - 13.Март.2008 во 02:53 |
|
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...samo na veshtici...na bozici ne...posho od vozvishena ljubav beganka nema...toa znam so sigurnost... |
|
Дафи
Група Регистриран: 20.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 46 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има има...се вика ШАРМ само што не е универзална, различни особи "пагаат" на различен тип на магијата...
И имаше едни стрели ама тие неможе да ги користите, Купидон само ако ви се сожали ке ви помогне.... Баталете магии(кои патем непостојат)...сами заслужете си ги работите што ги сакате |
|
arsin
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele kazujte so treba da pravam.Ima edna cevojcica mnogu ja ljubam abe ogan.Mora da ja fatam ej.Kazujtego trikceto.Cekam odgovor sto pobrzo
|
|
let the force be with you
|
|
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekoj si ima odredena supstancija koja koga kje ja primi kje se zaljubi
no formulata e razlicna ne e dobro da ste alhemicari koi mesat formuli i probavat dali kje uspee zatoa so mora da se ispije od prva zatoa zamizie i daleku gledajte so zatvoreni oci- formulata sama doagja ako nevistina vi se zatvoreni ocite Изменето од mikus - 29.Март.2008 во 02:11 |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од Mona Liza - 27.Декември.2008 во 10:04 |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo pravo si |
|
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има, има нешто со тоа маѓиите. Господ да те чува и брани од маѓешници бррррр знам еден дечко, си го испапа од една таква, да видиш да не веруваш,ама видов и се уверив. И за жена ја зема... Скраја било пу, пу
Изменето од GlenKlouz - 27.Декември.2008 во 16:05 |
|
Внеси реплика | страница <1 678910 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |