![]() |
|
ALL STARS |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 524525526527528 1869> |
Автор | ||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
dosta posmatravte aj pishete neshto
![]() |
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
.....jas vetiv deka ke se parkiram....
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|
Цицки.
|
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
hehe, moira, uste se parkiras?
![]() |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|
Ете пишав нешто.
|
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
....parkirana sum.... ![]() |
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
otidov i jas da se parkiram vo krevet
Dobra nok ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
fala za kazanoto palestinec
![]() moira se parkira, ili ushte da pochekame ![]() |
||
![]() |
||
|
...zosto mene me cekate....
![]() |
||
![]() |
||
|
da se parkirash te chekame
![]() a inaku za drugo ne ![]() ![]() ti se dopaga mojot nov avatar a? ![]() |
||
![]() |
||
|
ti se dopaga mojot nov avatar a? ![]() Многу е одвратен.
|
||
![]() |
||
|
....Iskreno da ti kazam IQ voopsto ne mi se dopagja....sorry....
![]() |
||
![]() |
||
|
cenam iskrenost
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 524525526527528 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |