![]() |
|
Судбина или случајност? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 30> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koga nekoj forumdzija nekade se razminuva so mene, a ne znae koj sum ja u stvariiii ! A ni ja ne znam koj e on/ona u stvariii !
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Судбина е кога ќе се разминеш
а случајност кога ќе дознаеш кој/а бил/а |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Niko nije bio vrac u svom selu, toa e sudbina...stranci vo tvojot zivot da go zabelezat ona sto nikoj okollu tebe ne go zabelezuva...i toa e sudbina...
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
ОК.
држи и твоето |
|
![]() |
|
Najgolemite neprijateli na covekot se negovite prijateli
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
СЛУЧАЈНОСТ Е ДА ДОБИЕШ ИЗВЕСТУВАЊЕ ДЕКА СИ НАСЛЕДИЛ МНОГУ ПАРИ ОД „ВУЈЧЕ ОД АМЕРИКА“.
СУДБИНА - ДА ДОБИЕШ НОВО ИЗВЕСТУВАЊЕ ДЕКА БИЛО ГРЕШКА. |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
ne veruvam vo sudbina i smetam deka za se sto mi se slucuva vo zivotot sum na nekoj nacin jas "vinovna" |
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
ПРИЧИНИТЕЛОТ НА НЕШТАТА МОЖЕ ДА БИДЕ ВИНОВЕН, АМА И ЗАСЛУЖЕН
![]() |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
sudbina nema , slucajnost postoi
![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
СЛУЧАЈНОСТ НЕМА,СУДБИНА ИМА!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
...a od vas nekoj baldza ima ?
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Forumot-sudbina no ni slucajno ne mozam da se trgnam
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
Goddes of Chaos ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Ма се шо се случува го сметам за судбина или случајност,или случајност иоли судбина одлучна сум или не |
|
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
случајност,... па случајност е кога тој што ми се свиѓа го сретнам на враќање од школо,...
![]() а судбина е кога најголемиот идиот ќе ми го врати изгубениот шал ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |