|
Италијанска музика |
Внеси реплика | страница <12345 13> |
Автор | |
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Благодарение на другарка ми, која оди на к*рс по италијански, заразен сум со италијанска музика. Особено ја сакам Laura Pausini.
Laura Pausini ~ La Solitudine Laura Pausini ~ Viveme (мада оваа е на шпански, али у живо) Ми се допаѓа и Tiziano Ferro. Tiziano Ferro ~ Rosso relativo Изменето од doriangray - 12.Март.2008 во 19:58 |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
откако ја слушнав оваа италијанкава,... што пееше во дует со тоше,... како се викаше ,... се заљубив во италијанската музика а и јазикот им е лесен,... така да,... ем јазик си учиш,... ем песни
|
|
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
го имаш текстот во претходните постови |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ANGELS препеана на италијански... не можев да верувам колку убаво звучи кога ја слушнав...
Patrizio Buanne - Angels |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сега ја слушнав песната, стварно звучи екстра! Ако имаш да предложиш уште некоја добра италијанска песна Evenstar кажи да си ја симнам
|
|
Evenstar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ауст
Дури сега видов дека си пишал Предлог... Patrizio Buanne - Bella bella signorina Patrizio Buanne-Parla piu piano убава ми е, иако повеќе ја сакам од Johnny Dorelli Patrizio Buanne - Na sera è maggio Типов не пее само на италијански и не му се сите песни оригинали, ама има некои добри... во секој случај, мене број еден ми е Ерос Рамацоти! |
|
|
|
Evenstar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А инаку, Parla piu piano ја засакав кога го гледав КУМ...
на компјутеров имам многу италијански песни, ама од пејачи од постарата генерација, како Адријано Челентано, Фаусто Леали, Доменико Модуњо, Клаудио Вила, Џиљола Чинквети и многу други... татко ми ги обожава тие песни! |
|
|
|
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Благодарам Евенстар, сега ќе ги слушнам
Море мене Ана Татанџело ми е високо на врвот, и по изглед и песничките и се добри |
|
Evenstar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А бе знам... супер си е таа, ама некако Ерос ми е одамна влезен во уво... уште кога имав некои 12 години првата љубов не се заборава
Изменето од Evenstar - 15.Март.2008 во 13:46 |
|
|
|
OUST
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е јас Ана не ја знаев до скоро, ама кога ја видов...
By the way ја имаш ли Parla piu piano? Ако ја имаш дојди на мсн да ми ја пуштиш |
|
Evenstar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Која? Оригиналот или оваа од Патрицио?
|
|
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од италијанската музика често си ги слушам и старите добри Сан-Ремски, незаборавни хитови.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
стварно прекрасно звучи, преубав глас |
|
|
|
Внеси реплика | страница <12345 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |