|
"ВРСКА ЗА ЕДНА НОЌ" |
Внеси реплика | страница <1 7891011> |
Автор | ||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne ljuti se covece???
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..I IDIVIDI..CUDO..!PRV VO EVROPA...VTOR VO MAKEDONIJA....!ALAL DA TI E....!
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A vo svetski ramki?
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
na mene e vidlivo
|
||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Против!(значи зборам за мене лично) Баш овој викенд имав можност за one night stand, но си останав доследен на своите принципи.
|
||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
||
Goddes of Chaos
Сениор Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дефиниција за активност на јавна куќа |
||
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
||
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
до сега само 2 едновечерни грешки и тоа одамна....и сигурно бројот нема да се намножи....
|
||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.................stom e za edna nok......toa veke ne e vrska..............toa ti e klasicen sex,...i nisto drugo...mozam da kazam i strast............
|
||
MissWarrior81
Нов член Регистриран: 17.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нема ништо лошо во врска за една нок
Треба од животот да се земе се што се нуди Само да се внимава да не има некакви последици |
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...........koga imas so nekogo nesto za ednas....toa ne e vrska...........toa e zabava,,,provod,,,,a ne vrska.............a i da i jas sum za toa sve sto ti pruza zivotot da se iskoristi samo so pamet........
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako zemav se sho mi pruzese zivotot do sega, ke bev prochuena niz cela istochna makedonija
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...vrskata za edna nok, ako veke ja narekuvame vrska neli(znachi je vrska, ne e platena rabota)...znachi samo edno...deka eden od partnerite ne go biduelo ich-ama uopshte ne se pokazal-iliti e chkart fraer ili fraerica...poshto ako se pokazat dobro-ke ima i vtor put sigurno...i ponataka garant...
|
||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ok... se sloguvam so tebe, ako si vo blizina... primer, odis negde na odmor, da receme spanija, zapoznavas jak/a... posledna vecer ti e ...si se proveduvas so nego/nea...super ti e!!.... no sepak ne veruvam deka ke ima i vtor pat |
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...nikad ne bi go naprail toa, prvo na odmor ne sum idel sam nikad... |
||
Внеси реплика | страница <1 7891011> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |