|
Паркети |
Внеси реплика | страница <1 45678 14> |
Автор | |
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
луѓе не зборете за можностите на вокалот или музиката која ја свират паркети
и не ги споредувајте со светски познати бендови или некои други бендови во македонија кои не ја свират истата музика паркети бенд за у живо, за свирка, кај што можеш да се издуваш, да потрошиш енергија и едноставно да се забавуваш затоа не се бунете многу за тоа како свират, патем и јас знам дека текстовите им се без врска и тоа ми се свиѓа за чиста забава а вокалот, па рок музиката не бара посебни вокални способности, можеш да пееш како сакаш и пак да се уклопи у песната со два три збора сакам да кажам дека многу сте озбилни Изменето од zabegan - 11.Март.2008 во 19:55 |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e toa sakav i ja da kazam
|
|
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ја видовте ли сликата од фронтменот од Паркети во Свет....кевојни беше човекот...
|
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kakva e slikata?
|
|
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
во кола со гола црна девојка...и огромна насмевка на лицето од дечкото
Изменето од realna - 12.Март.2008 во 01:01 |
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja pa sho prashuvam, sho moze da ima vo svet
|
|
Tonchie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Поискрен од Мона Лиза Регистриран: 02.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 290 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еј да, одамна беше објавено ова, со некоја стриптизерка у кола
|
|
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
|
|
Igor-T
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 19.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 622 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pred 2 godini ili taka,
imaa super svirka vo St. Beshe vo malata sala vo Dom na Mladi. Onaka malo mestoto, tam'n publika. I soundot beshe dobar. A Parketi-te? Imaa strip-tiz. Marija na gitara im ja svireshe "You can leave you hat on" a Sasho, Zoki i Sims stripuvaa. Zabegan ubavo kazha. Pure fun. Pozdrav Igor PS: Pozdrav do "zemljakinja" IQ. |
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ii porano imale svirka vo shtip? kaj sum bila jas
Igor-T fala za pozdravot |
|
Igor-T
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 19.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 622 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
@ IQ
E-hee!!... Pred mnogu godini nanazad, 90tite, vo Dom na Mladi nadvor. Ne pod chadorot tuku gore kaj Dafche Shank. Jas ne sum bil na taa svirka, ama sum chul anegdota deka Sasho se soblekol, go izvail "onakvoto" i sl. Taka neshto... Hehe.. Posle toa se sekjava koga raboteshe letnoto kino kako disco, i tamu imaa svirka. Sasho so ochila za motor/skijane i kratka kosa so malo repche. Togash mislam deka beshe toj vo Hare Krishna. A koga sme kaj Hare Krishna... I oni koga dovagjaa ednash tuka da svirat vo DnM, Sasho beshe so niv. Tropashe, peeshe ZAKON moment. Zakon radi Hare Krisha + (ex)Punk energijata od Parket. Ako me razbirate sho sakam da kazham... ===== Aj utre kje postam po nekoja fotka od svirkata Aug 2006. Pozdrav Igor |
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eheeeee 90tite, jas togash malechka bev, 99ta pochnav da izleguvam i toa bash vo dom na mladi, a za svirki znaev deka imalo mnogu tamu, ama deka parketi doagale i porano ne sum znaela
fala sho me prosvetli |
|
Zaspana
Сениор Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Parketi zakon se!!!!!!!!!!!111
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Браво за коментаров, "бивш колега"! Ама за жал најчесто таквите успеваат. Знам еден куп групи (од кои повеќето веќе не постојат), кои можат на овие да им држат часови по музика, ама тие не успеале од разно-разни причини! (што зборам па и јас - овие па големиот успех - достигнување - на Евровизија)! Ама и до оценувачите е. Јас викам - да размислуваат сите како мене и тебе, таквите воопшто нема да постојат! |
|
cat_woman
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група Регистриран: 26.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 36 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zakon se Parketi bea dovagale i vo Stip i bev epten se super cool
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |