![]() |
|
Кога би имале само уште еден ден... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 37> |
Автор | |
bubuKojot ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 23.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
koga bi imal samo uste eden den znaete sto bi napravil : bi im frlil edna cisterna so gomna na onie u parlament i da se ugusat od smrdea da ne gi gledam moronite sto ni go tupat mozokot by..cuci pozdravce |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...МОЖЕБИ УТРЕ МИ Е ПОСЛЕДЕН ДЕН,ЗАТОА ,ЗА СЕКОЈ СЛУЧАЈ,ДАЈ ДА ПРОСЛАВИМЕ..
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Bdm ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 11.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 19 |
Ништо посебно,би пиел 24 часа.
|
|
It's time to learn how to value things in life!
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
јас би се препила бе
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
CONTESSA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
hmmm... ne sum razmisluvala za to auste nikogas... site velat... zivej go sekoj den kako da e posleden... no skoro nikoj ne go ziveet toa...
da imam samo uste edne den... bi se pozdravila so site... bi im rekla uste ednas kolku gi sakam! drugoto ostanato vreme bi i go poklonija na moeto najmilo angelce, bi i objasnila deka ke bidam sekogas pokraj nea, i ako nema da me gledat, deka sekogas ke ja cuvam, i koga ke posaka da mi kaze nesto, neka pomislit silno na mene, neka mi go kazet i sigurna da bidi deka ke ja soslusam... i ako nema pokraj neja da bidam... sekogas ke gledam na nea... |
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Ќе го вложам на партија поќер со смртта - се или ништо, па кај пукне нека пукне.
Изменето од majstorce62 - 12.Март.2008 во 10:29 |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
ИЛИ ЌЕ ГО ПОДАРАМ НА НЕКОЈА НЕВЛАДИНА ОРГАНИЗАЦИЈА...
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
KGB ![]() Сениор ![]() Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 349 |
Bi kuliral.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
bi nashol kalashnikov,...pa, mnogumina nema da imaat ni,..... eden,...
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ke i predlozam da izlezeme na najsarmantnata i najinteligentnata forumdzika i mojata posledna vecer da ja pominam so nea
Изменето од zbunet - 09.Април.2008 во 17:37 |
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Не би станала од кревет... и не би му дозволила нему да стане
![]() |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
ako ne stane dzabe vo krevet cel den ke izgubis i toa posledniot
![]() ![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
сигурно би се убила од плачење
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |