|
Среќа во љубовта!! |
Внеси реплика | страница 123 5> |
Автор | |
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 10.Март.2008 во 09:39 |
дали би оделе со некоја особа што не ја сакате ? пример цурата е топ све , сите работи ама едноставно осеќате дека нема душа , како да нема крв и срце , а некои имаат и срце и топлина и све . Не е злато се што сјае нели?
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакам да кажам убава ама без душа е , без срце , на тоа сакав да потенцирам . џабе си убава сонце кога немаш душа и срце , да парафразирам
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислам дека ова еднаш го имам напишано... познавам едно девојче, навистина е убава и се тоа, ама што и вреди кога ги понижува и навредува сите околу неа и никој не и ја забележува убавината туку ја знаат по одвратниот карактер. Никогаш убавината не ми била приоритет за да бидам со некого, прво треба да има некоја хемија, да ми биде пријатно со него, да ме смее, а ако навистина се заљубам ќе ми биде најубав на цел свет, доволно ми е каков е во мои очи.
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кај љубовта се евидентни две реакции:
1. Физичка - како ноќна пеперутка кога се залетуваш кон уличната светилка. 2. Хемиска - како лисица кога кружи околу кокошарникот па чека да заспијат кучињата. Нормално дека хемиската е посигурна, но постои опасност некој да биде побрз. Изменето од majstorce62 - 10.Март.2008 во 15:47 |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас знам кој си сакам,.... и ама баш ич не ми е битно каков е на изглед,... ако сака нека биде и манекен,... ама ако нема нешто одвнатре,... џабе му е....
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hmmmmmmmmm.....dovolni se dve recenici ... i ke i stavis i srce i dusa a onda ti ke bides bez srce i dusa prema nea....pa onda taa neka mu ja misli
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najvise me jade dusa za edna sto ne ja sakav...zatoa debelo go jadam stapot od tie sto gi sakam
|
|
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
цурата е топ све ...ако е баш така и не би размислувал...признај си
|
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto bara so mene ako e top ?
|
|
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobrata sreka se sozdava,a losata se trpi!
Robert Bobi Kenedi |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koku znam i nego go utepaa
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e dobro de,,,,,,,ako imash losa sreka i si velis taka mi e SUDENO ke si trpish....,,,,
a ako mislis deka moze i podobro ke se potrudis i ke si sozdadesh SREKA......
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Taka be mila,ako imas losa sreka a nema izlez,ke mislis na podobroto utre i ke pravis plan kako da si sozdades dobra sreka!
|
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
izlez sekogash ima
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
Внеси реплика | страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |