![]() |
|
ALL STARS |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 517518519520521 1869> |
Автор | |||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
moira aktivna 404 минути, IQ 484
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
||
auch |
|||
![]() |
|||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
||
....hahahahahaa.......vidis deka e mozno..... ![]() |
|||
![]() |
|||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
||
...abe ova si e moja uzrechica...ja sum gi zezal drugarite...ali da ti kazam pravo u ambis sum idel...ne mi e sram da priznaam de...sum peel na cel glas...ma sum rikal bre ko magare pijano...NOSITE ME DRUGOVI-NOSITE ME KOD NJE...JER NOGE ME NE SLUSHAJU A SRCE MI JE SLEPO-NOSITE ME KOD NJE ILI PRAVO U SANDUK...NOSITE ME DRUGOVI...NA RUKE... ![]() ...e neeeeeeeeeeeee sho si mislish ti deka sum sramezliv ja, nema toa kaj mene-tak-tak sve direkt do direkt-nema filozofii mnogu... ![]() |
|||
![]() |
|||
||
log off
|||
![]() |
|||
||
od nebo vo rebra ![]() drug pat sam da odish a ne drugarite da te nosat ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
sho se smeshish moira a?
![]() |
|||
![]() |
|||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
||
...ti da odish koa ke te otkachat, ebago... ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
.....nema li na sto....na Jedi....ups....na honey....
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
mene ne me otkachuvaat, zena sum
![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() svashta |
|||
![]() |
|||
||
Гостин 14- 1160 minuti
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
...kako ne be, bashka si polubozica...eeeeeeh...mladost...aj koa ke se desi ke zborime...i baba mi vikashe u Beogradu ne se umiralo, pa ene ja dva metra pod zemja sea... ![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 517518519520521 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |