|
Песната е да ти каже тоа што... |
Внеси реплика | страница <1 3738394041 43> |
Автор | |
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OD LJUBAVI DO MRZNJE - Dzej ( mnogu ubava balada)
Ako od ljubavi do mrznje
ima tako malo ja bih hteo da me mrzis najvise na svetu Ali bojim se da tebi Refren 2x I ne bi ni jedan trag Odavno sam krivicu Sto more mojih suza |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako nekada pozelis...
da me vidis...ili cujes moj glas.... NEMOJ...NEMOJ................ |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Like a gift from the heavens, it was easy to tell,
It was love from above, that could save me from hell, She had fire in her soul it was easy to see, how the devil himself could be pulled out of me, There were drums in the air as she started to dance, Every soul in the room keeping time with there hands, And we sang… |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
U libar svojih dugova
Upiši mene Jer odavno te kupujem S onim što si htjela čut' Od straha da ne potone Tvoja ljubav za mene Kao pčela u žlici čaja dok drži dah Ja nemam razloga za strah Dajem ti verse i note Sve moje šarene perle na dar Još te mogu pjesmom kupiti Lukavo i slatkorječivo Još uvijek mogu ti podvaliti ljubav I sve ću ti obećati Baš sve što hoćeš Moju kozu, moju kost I lice koje poželiš Od straha da ne potone Tvoja ljubav za mene Kao pčela u žlici čaja dok drži dah Ja nemam razloga za strah Dajem ti verse i note Sve moje šarene perle na dar Još te mogu pjesmom kupiti Lukavo i slatkorječivo Još uvijek mogu ti podvaliti ljubav Ljubav... Zoshto sekogash koga ke ja slushnam pesnava mi e muka??? |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НАЗАД ,НАЗАД,КАЛИНО МОМЕ....
|
|
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ВЕЧЕРАС ВАТРЕ СЕ ПАЛЕ
ИГРАМО СУПЕР ФИНАЛЕ |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KRAJEM SEDAMDESETIH DVADESETOG VEKA
BILO JE U MENI NESTO OD COVEKA
JA SAM DAVNO MRTAV JOS OD ONOG DANA
NAS TROJE U SOBI I MOJA SAHRANA
UJED ZA DUSU, U GRLU KNEDLA
JEDNOM ZAUVEK ZBACEN SA SEDLA
IZGLEDA DA SAM UZALUD STARIO
NISTA OD SNOVA NISAM OSTVARIO
I UVEK SVECANO OBECAM
A ZNAM DA LAZEM U SEBI
DA CU PRESTATI DA SE SECAM
OVO JE POSLEDNJA PESMA O TEBI
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
nena34
Сениор Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne mi go zemaj vremeto
vremeto mi e povazno od se |
|
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Цел час стоеше пред мене без глас
почнав јас ко дете за нас а ти ниту збур за утеха. Без нас ке потонеш во темна бездна а иднина со лаги нема твојот спас е љубовта. Грев ја гори душата солза не ја лекува не знам да простам јас. Грев ја гори љубовта љубов несудена а само љубов простува.... http://www.youtube.com/watch?v=ZHMdURZqV-o |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Zaspana
Сениор Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti si mi u krvi...
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JOHNSON-SAY YOU LOVE ME killing me the softness of your voice dying from the warmth within your kiss longing for the tender of your touch i'll never throw this chance away breathing heavy now we're all alone tightly tightening do my insides groan standing up are my securities i'll never throw this chance away i'm an uncontrollable fire i'm walking on a wire i'm scared to tell the truth what i might do with you say you love me lie if you need to, cry if you need to say you love me tell me it's alright holding you as tight as my arms will realising that i love you still promise anything i promise you i'll never throw this chance away it's alright for you to not understand maybe you've never felt what i'm feeling i'll love you like no-one else can that's why i'm begging you to stay. say you love me lie if you need to die if you need to pesnava e bolest http://www.youtube.com/watch?v=acwloF2jFoo |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Внеси реплика | страница <1 3738394041 43> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |