![]() |
|
ALL STARS |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 507508509510511 1869> |
Автор | ||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
.......tuku sto si pomisliv i ete.....
![]() ![]() |
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
moira brzo pomislsi deka imam 1000000 evra
![]() |
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
.....ehhhhhh.....eve mislam......ama treba stvarno da pomislam ......mislam od dlabocinata na moeto srce..... ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
od preska si odam i nikako da si idam stvarno
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
....eve ke se potrudam....ama daj mi nekoj den....dodeka se zblizam so 1000000 evra.....i posle e lesno......pomisluvam...ili kazuvam...i ete ti gi...
![]() |
||
![]() |
||
|
deal
![]() |
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
... ![]() ...THINK-PINK... ![]() |
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...ja ke ti do-aaaaaa-daaaaaammmm, od mojot dzeparac za gitari i procesori... ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() eve moira da ti pomognam da ne se machesh da mislish kako izgledaat, vaka ke se povrzesh poskoro so niv ![]() |
||
![]() |
||
|
....lele honey kolku si fin.....znaev jas.....ne gresam....prav izbor...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
...a-ha... ![]() ...no money - no honey...gjubreto ja za bez pari ne go frlam... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
irenka2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
|
kako bese zbirot 885 evrinja X 885= 783225 eu
|
||
MAKEDONIJA BILA I KE BIDE
|
||
![]() |
||
|
......jas ti kazav za honey no money.....a za gjubreto redovno primas money.... ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 507508509510511 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |