|
Родители |
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Автор | ||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koga ke naucime da gi pocituvame roditelite...vo isto vreme gi ucime i nash*te deca da ne pocituvaat nas...
Изменето од mamamd - 05.Март.2008 во 22:02 |
||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Taka e nema sto da te lazam ako te lazam tebe se lazam samata!!! |
||
alekso_2000
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SPOREDBA SI E SPOREDBA I NE MORAT VO NIKOJ SLUCAJ DA E SRODNA SO TEMATA ZOSTO >>>>>>>>>>>>SEPAK TOA E SPOREDBA>>>>>>>>>>>>>>>>>>VAZANA E SUSTINATA A NE TEMATA! |
||
car's freack
|
||
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Супер се сложувам со моите и не можам без нив :)
|
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
moite roditeli? pa ako se smeta da imas majka koja cel zivot se trudi da izgleda podobro od tebe i da ti nabiva kompleksi deka sepak nesto na tebe ne cini ok e...
ako se smeta za majka onaa koja cel zivot si gradi kariera i pred koja mora sekad da zboris kako da si "deloven sostanok" togas blaze si mi....
a i majka koja edvaj cekase da se iselam za da si go donese doma "deckoto"..........e togas super mi e...
a za tatko....pa se gledame edvaj ednas vo dva meseci,porano se javuvase sekoj den a sega go nema so denvi da prasa kako sum...izgovor:na pat bev....
sekoj razgovor so nego se bazira na istoto:imas pari?..kolku?....ti treba nesto?....drugo nema....
a i ke bev posrekna ako voopsto gi nemav,zosto vaka koga ziveam sama i ne gi gledam mi e podobro.....se nerviram ednostavno po sredbite so niv zasto nikogas ne me prasale dali sum srekna,do kade sum so zivotot.kako mi e mene? nikogas...
|
||
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Topsexy ne sakam da me sfatis deka te sozaluvam,nego socuvstvuvam so tebe i zatoa !
Se e skolo vo zivotot!Se nadevam deka ti si naucila kakov roditel ne treba da bides! |
||
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
||
topsexy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nema tuka nikakva potreba od sozaluvanje
sum preziveala taka 15 godini,pa zasto da ne i sega....
samo sfativ deka voopsto ne sakam nekogas da bidam roditel
|
||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne sakam da ti solam pamet,ama mislam deka ke se predomislish i ke bidesh roditek kakov shto si posakuvala ti da imash!ti posakuvam se najdobro!
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a i ke bev posrekna ako voopsto gi nemav,zosto vaka koga ziveam sama i
ne gi gledam mi e podobro.....se nerviram ednostavno po sredbite so niv
zasto nikogas ne me prasale dali sum srekna,do kade sum so zivotot.kako
mi e mene? nikogas...
-------------------------------------------------------------------------------------------------- ...Samo da ti kazam deka ne im e polesno i na drugite, koi imaat majki koi mnogu prashuvaat. Moite sinovi, koi gi poznavam po likot deka neshto ne e vo red i gi prashuvam shto im e , vednash mi davaat signal za tajm aut. ...Cesto, samo za da ne me navredat deka mnogu prashuvam samo ke me gushnat i ke mi recat "stara" ne se sekiraj, ne e nishto strashno. Se ucam da ne gi prashuvam, ama teshko odi. Vrtam, sucam, fakam na finti, se pravam nezainteresirana, a me kopka i na kraj kutrite tie ke mi kazat nekoj fragment, pa koga ke pocnam jas ushte poveke da gi davam mi vikaat - E stara, jasno li ti e zoshto ne ti kazuvame nekoi raboti. ...Banalen pr. uplatile livce, Liverpul gubi i sega tie se nerviraat, a jas onaka "mudro sportski" - Aman be sine shto satvi na niv, pa znaesh deka gi mestat utakmicite. Poarno so tie 50 den da si kupeshe edno sokce. E tie patos...pagaat od smeenje. I po nekoe vreme naogam livce, ama ne na 50, tuku na 500. Sleduva:-Ajde stara podobro beshe da ne znaeshe da citash, sega si go rasipa denot za dzabe. ...Stalno sum vo dilema...da prashuvam...da si molcam... I pak prashuvam...i pak tie si igraat "majtapi" na moja smetka. |
||
topsexy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ama sto gi e*am....
|
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ТОА Е ВЕЌЕ ИНЦЕСТ СО УМИСЛА...
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
topsexy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ama ne vo bukvalno znacenje
|
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
РАЗБИРА СЕ... |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nesto sto i jas iskreno bi ti go posakala topsexy. |
||
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |