![]() |
|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 598599600601602 1093> |
Автор | |
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne se gledaat a???....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
................ne be se gledaat
![]() |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
da de da ,,,,a koj ne saka????
![]() ![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
само иди ми дојди ми правам,...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nena34 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Zosto si go kompliciram zivotov
|
|
![]() |
|
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Ako legnam sega,mi propadna denot,ama barem imav ubavo utro.A koga ke ucam?Leleeeee. Ne,ne,sega ke si legnam pa koga ke stanam odma ke sednam da citam...Ama kogo lazes Irenica?Samata sebe.
|
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
хммм...да не се заебав?
![]() изгледа да ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() - Zastani zlato, moeme ova so arno da go resime ! - Na vreme sum trebal da mislam ? Ma daj Ja samo se zezav ! |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Кога ќе се освести македончето?
![]() |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
samo eden chovek znae da me smiri i raspolozi koga sum nervozna
![]() |
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
дали да учам вечерва
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...МНОГУ Е ТИВКО!!!ДАЛИ СЕ СПРЕМА ДЕСАНТ..
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
nena34 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Badijala vnukami gleda sto ke nosi za matura , mora prvo da oslabne...Lele kolku se popravila
|
|
![]() |
|
cepkav po porakive da vidam sto ima dodeka me nemase i sega imam nova misla.Zosto odredena licnost od ovde kade i da se pojavime dvete na nekoja tema odvratno me napaga , vrega na nekoj nacin |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 598599600601602 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |