![]() |
|
Не за НАТО, да за Уставното Име |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1819202122 33> |
Автор | ||
Смрдеш ![]() Група ![]() Регистриран: 02.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 33 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
И за НАТО , и за името - Република Македониjа. Не треба никоj во Македониjа да се согласува на смена на уставното име .
|
||
![]() |
||
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
|
Поентата на (недовршеното или неправилно поставеното) прашање овде си беше:
Или НАТО (во или со ЈАТО) или ПРОМЕНА на ИМЕТО..според желбата на (некојпат „нашата„) кума бакојаниева..а сега и на кумата Рајсова..
![]() |
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
![]() |
||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
|
Како ќе каже Америка така ќе биде...
А Америка не поддржува во борбата така да....сите може само да го дудлаат(вклучувајќи ја и Грција)... |
||
![]() |
||
Polar Bear ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
|
Лебот ќе го донесе НАТО. Еве, јас во Канада, само леб од НАТО јадам.
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Паланчански ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
|
Не можеме да живееме само со леб. Но името е поважно ми од лебот наш насушен.
|
||
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
||
![]() |
||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|
Доволно се силни и јасни пораката и гласот на народот.
,,ОД ИМЕТО НЕ СЕ ОТКАЖУВАМЕ,,................ тоа е наше, и со Устав загарантирано.......................... Сувишен е било кој друг коментар. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
![]() |
||
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
|
Тоа ќе го видиме кога ќе дојде такиот час.....ДЕЛА ќе требаат а не и голи ЗБОРОВИ..
пс
Виде како народот македонски (на еден дел мислам) ја бранеше Македонија од нападите на качаците во 2001 година..кој од Халкидики кој од Полихроно..а некој дури и од Солун???.
![]() |
||
|
||
![]() |
||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|
Se e na nasha strana. Narodot koga ima azimut lesno se dvizji. Losho beshe koga nash*te i siptarskite politichari mu go matea azimutot. |
||
|
||
![]() |
||
|
Дај боже и во критичниот момент такви да останеме..за да некои неранимајковци..повторно не не преведат (не сите) „жедни„ преку вода..???
Како онаа :
Седети си дома и гледајте си ТВ беше ...пораката на бај Николче...а вамо сдсм-офците со качаците ја кроеја картата на идната голема албанија..преку сенароден РЕФЕРЕНДУМ за територијално прекројување...а Америка „кобајаги не призна„ под нашето уставно име...иако сем кај нас..никаде такво нема...ами насекаде е веќе скоро 2 децении какао ФИРОМ..„мудро„ дело на фиромољубивиот ни излапен прецедник!!!
А ако не призна какао што се фалат сдсм-офциве под уставно име...сега (америка ни) вели „договорете се со „соседите„!!!???.
Тоа е заебанција од таква голема и моѓна држава..која „картите„ за покер ги реди однапред..некојпат и со децении порано од „партијата„ која ќе треба да се одигра.
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
И покрај јасната порака, трговците на Црвенковци сеуште се пазарат како не би нешто уќариле на штета на името и на народот македонски. Првата ,,деама,, на СДСМ по инструкции на државникот на големо работи на зделката. Та и името свое би го променила само и само да профитира. |
||
|
||
![]() |
||
|
Со вакви од тебе посочени овде..НИКОЈПАТ не смее никој со ним да се фати во оро и да „работи„ заедно,....па ако сакаат нека ја наречат и голема коалиција..или лидерски средби-договори.
Подобро да се соработува и со црниот ѓавол..намесето со нив..
Оти велат дека ѓаолот ниту копал ниту орал..сетики си правел шеги со народот..а овие и орале и копале..пред да ги некој непрокопсаник донесе во Скопје и да ги седне во фотељите..
![]() |
||
|
||
![]() |
||
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
|
tamu uzivaa poedinci koi i ja svarija kasata i mu ja frlija na obicniot makedonec da ja isrka |
||
![]() |
||
|
Искрено да ти кажам ..во последно време некако стално ме тера да си мислам на последниот прикажан филм за другарот Чаушеску и неговата „сенка„ ..чинам Ана се викаше...!!!
А овој (се мисли на другарот) дури и нешто како да закераше ..исправен пред ѕидот..со другаркаму во добро и зло споени....а таа во скапоцената нерц бунда облечена!!!
Знае ли некој ...зашто е ова вака..а?
![]() |
||
|
||
![]() |
||
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
|
zatoa sto sekogas velime , molci ima od loso poloso, namesto i na najmaloto loso nesto sto ni se slucuva da se sprotivstavime.
toa ti e kako edna mnogu pogresna recenica koja koga jas ucev site roditeli im ja zboruvaa na svoite deca " uci za da ne rabotis i ne se macis kako jas" , namesto " uci za da znaes da stvoris poveke od mene" Causesku i negovata sudbina.... samo kaj nas ima mnogu Causeskovci |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1819202122 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |