IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Кога би имале само уште еден ден...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кога би имале само уште еден ден...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2021222324 37>
Автор
Порака
bubuKojot Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Октомври.2007
Статус: Офлајн
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bubuKojot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2008 во 16:43

koga bi imal samo uste eden den znaete sto bi napravil : bi im frlil edna cisterna so gomna na onie u parlament i da se ugusat od smrdea da ne gi gledam moronite sto ni go tupat mozokot

by..cuci

pozdravceголема%20насмевкасвиркање

Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2008 во 19:43
...МОЖЕБИ УТРЕ МИ Е ПОСЛЕДЕН ДЕН,ЗАТОА ,ЗА СЕКОЈ СЛУЧАЈ,ДАЈ ДА ПРОСЛАВИМЕ..
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Bdm Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 19
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Bdm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 00:58
Ништо посебно,би пиел 24 часа.
It's time to learn how to value things in life!
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 01:06
јас би се препила бе изненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадување
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
CONTESSA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Декември.2007
Поени: 1620
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CONTESSA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 02:57
Originally posted by CONTESSA CONTESSA напиша:

DA BI IMALA USTE SAMO EDEN DEN...........HMMM BI GI SOBRALA SITE STO GI POZNAVAM I NE GI POZNAVAM I BI JA NAPRAVILA NAJGOLEMATA ZURKA ,DA SE IZURKAME EDNO JAKO PA POSLE ODAM JAS A ONI NEKA ME ZAPAMTAT TAKVA LUDA I BESNA.KE SE OPIJAM TAPA...........A AKO NE ISPADNE POSLEDEN DEN KE IMAM MAMURLUK CEL MESEC A?
Кон врв
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 09:32
hmmm... ne sum razmisluvala za to auste nikogas... site velat... zivej go sekoj den kako da e posleden... no skoro nikoj ne go ziveet toa...

da imam samo uste edne den... bi se pozdravila so site... bi im rekla uste ednas kolku gi sakam!

drugoto ostanato vreme bi i go poklonija na moeto najmilo angelce, bi i objasnila deka ke bidam sekogas pokraj nea, i ako nema da me gledat, deka sekogas ke ja cuvam, i koga ke posaka da mi kaze nesto, neka pomislit silno na mene, neka mi go kazet i sigurna da bidi deka ke ja soslusam... i ako nema pokraj neja da bidam... sekogas ke gledam na nea...
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 09:45
Ќе го вложам на партија поќер со смртта - се или ништо, па кај пукне нека пукне.

Изменето од majstorce62 - 12.Март.2008 во 10:29
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 11:31
ИЛИ ЌЕ ГО ПОДАРАМ НА НЕКОЈА НЕВЛАДИНА ОРГАНИЗАЦИЈА...
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
KGB Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Март.2008
Поени: 349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KGB Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2008 во 11:36
Bi kuliral.

Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2008 во 11:40
bi nashol kalashnikov,...pa, mnogumina nema da imaat ni,..... eden,...голема%20насмевка
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2008 во 17:08
Ke i predlozam da izlezeme na najsarmantnata i najinteligentnata forumdzika i mojata posledna vecer da ja pominam so nea

Изменето од zbunet - 09.Април.2008 во 17:37
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2008 во 23:14
Не би станала од кревет... и не би му дозволила нему да стане
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2008 во 17:00
ako ne stane dzabe vo krevet cel den ke izgubis i toa posledniotплазењеголема%20насмевка
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2008 во 17:19
сигурно би се убила од плачењетага
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2021222324 37>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.