![]() |
|
Огледало |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 24> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Ne gi sakam ogledalata-chesto gledam razlichni lica vo niv....no imam
edno volshebno,....veli....da,se e vo red so tvojata sovest ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
ZASTANI PRED OGLEDALO! I GLEDAJ! AMA NE ZA DA SI JA VIDIS FRIZURATA, ILI DALI IMAS PODOCNJACI, TUKU ZAGLEDAJ SE VO ZENICITE! VOSPOSTAVI VRSKA MEGJU SEBE I ODRAZOT! I GLEDAJ DLABOKO VNATRE! KE SE NASMEVNES...ILI KE SE ISPLASIS??? |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
Go gledav cveketo sto i go dadov vo ruka
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Toa vo spalna mi veli: Ah shto ne mozam da zboram...kolku imam da kazam...
Toa vo hodnikot e mnogu bezobrazno...sabajle slucajno so naocari se zagledav vo nego...i mi vika ...Ne puli se ...tuku zemi krpa i malku sredstvo i iscistime... (sovet: ne se ogleduvajte so naocari...site fleki se gledaat) |
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Мене ми вели: Ах ти пораснала шишката, ама сепак треба да ја измиеш косата
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
star ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
A mene-POD ITNO NA DIETA...ama ne mozam...
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
DENES OGLEDALOTO MI VIKA....DOSTA,NE SE KEZI TOLKU..
![]() |
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Не се ни гледам многу често во огледало, ама ме закопка што се случи со човекот од текстот, што виде тој во огледалото?
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
И повторно, огледалото...мојот најголем и најверен другар...
![]() ми вели....радувај се и живеј го животов...
![]() е облачно....дозволи му на сонцето да те огрее........
![]() |
|
![]() |
|
alekso_2000 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
![]() |
|
car's freack
|
|
![]() |
|
Dali lugeto bi bile poinakvi dokolku bi mozele da si go vidat gzot so svoi oci ?
|
|
![]() |
|
alekso_2000 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
SVETOT KE E MNOGU PODOBAR AKO SITE LUGE MOZAT DA GO VIDAT SVOJOT ODRAZ VO "OGLEDALO"
|
|
car's freack
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |