IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Патувања...
  Активни теми Активни теми RSS - Патување во Грција
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Патување во Грција

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 33>
Автор
Порака
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2008 во 19:33
ЈАС НИКОГАШ НЕ СУМ БИЛ ВО ГРЦИЈА, АМА АКО НЕКОЈА ГРКИЊА САКА ДА МИ ИГРА СИРТАКИ, НЕКА МИ СЕ ЈАВИ, МОЖЕ ЌЕ СЕ ПРЕМИСЛАМ
НЕ ГИ САКАМ ГРЦИТЕ, АМА ГРКИЊИТЕ...Е ТИЕ СЕ НЕШТО ДРУГО И НЕМААТ ВРСКА СО ПИЛИТИКАТА, ОСВЕН ОНАА МАШКАТА ЖЕНА.НЕ.НЕА НЕ ЈА САКАМ... СЕ НЕА БИ СЕ ЧУВСТВУВАЛ КАКО ХОМО СЕКСО САПИЕНС
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2008 во 19:37
Како мислиш да нема врска со "пилитиката"  газење%20од%20смеење
И исклучи тоа Caps lock-ot не биди сељак .
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2008 во 21:19
Originally posted by majstorce62 majstorce62 напиша:

ЈАС НИКОГАШ НЕ СУМ БИЛ ВО ГРЦИЈА, АМА АКО НЕКОЈА ГРКИЊА САКА ДА МИ ИГРА СИРТАКИ, НЕКА МИ СЕ ЈАВИ, МОЖЕ ЌЕ СЕ ПРЕМИСЛАМ
НЕ ГИ САКАМ ГРЦИТЕ, АМА ГРКИЊИТЕ...Е ТИЕ СЕ НЕШТО ДРУГО И НЕМААТ ВРСКА СО ПИЛИТИКАТА, ОСВЕН ОНАА МАШКАТА ЖЕНА.НЕ.НЕА НЕ ЈА САКАМ... СЕ НЕА БИ СЕ ЧУВСТВУВАЛ КАКО ХОМО СЕКСО САПИЕНС

Љубовта никогаш не знаела за политика....како и инспирацијата.
Јас пак сакам Јоргос да го слушам во позадина, а да доминира звукот на брановите. А в скут нека му игра испотен на макијавели...чунки, хомоси велат билеголема%20насмевка

МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2008 во 23:11
..МОРЕЕЕЕ,НЕМАМ ШАНСА,ИНАКУ ОЧИ ЌЕ МИ ВИДИТЕ ОВДЕ ВО ...МАКЕДОНИЈА,ОДМА,СМЕСТА ОДАМ ЗА ГРЧКА.
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2008 во 00:46
Originally posted by maria_magdalena maria_magdalena напиша:

Originally posted by zagor zagor напиша:

....maria magdalena...
Кажи бе Загор?Што е? Абе остајте ги бабичките, ги видов вчера на вести во автобустот...страшно ме потсетија на “Бољи живот“ кога Гига (мислма така се викаше) ги носеше жените во Солун за осми март...една од бабиве ептен ми заличе и на сега покојната Радмила Савичевиќ која ја глумеше секретарката на Гига.смеењеКојзнае дали кутрите некаде мрднале, ова частење им е шанса...а ова ругање е блесаво. Ги направивте предавници, па гревота се.Ако бојкотираме-да бојкотираме-ЗАЕДНО и СЕ. Без исклучоци, трт-мрт. Значи нема аранжмани во грцка, нема летувања, нема купување ништо грцко. Така се прави тоа, на државно ниво...Признај...нема да изгубиш од авторитетот.намигнување
SO DRUGI ZBOROVI KAZI DEKA I TI SI EDNA OD ONIE PATRIOTKI STO SE LUPAAT U GRADI..A PRV SLOBODEN VIKEND GO KORISTAT DA OSTAVAT NEKOE EVRO U SOLUN...ARGUMENTITE DRAG MOJA TI MNOGU SLABA STRANA...CAK STO VISE,GI NEMAS
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2008 во 12:43
Originally posted by Makijaveli Makijaveli напиша:

Originally posted by maria_magdalena maria_magdalena напиша:

Originally posted by zagor zagor напиша:

....maria magdalena...
Кажи бе Загор?Што е? Абе остајте ги бабичките, ги видов вчера на вести во автобустот...страшно ме потсетија на “Бољи живот“ кога Гига (мислма така се викаше) ги носеше жените во Солун за осми март...една од бабиве ептен ми заличе и на сега покојната Радмила Савичевиќ која ја глумеше секретарката на Гига.смеењеКојзнае дали кутрите некаде мрднале, ова частење им е шанса...а ова ругање е блесаво. Ги направивте предавници, па гревота се.Ако бојкотираме-да бојкотираме-ЗАЕДНО и СЕ. Без исклучоци, трт-мрт. Значи нема аранжмани во грцка, нема летувања, нема купување ништо грцко. Така се прави тоа, на државно ниво...Признај...нема да изгубиш од авторитетот.намигнување
SO DRUGI ZBOROVI KAZI DEKA I TI SI EDNA OD ONIE PATRIOTKI STO SE LUPAAT U GRADI..A PRV SLOBODEN VIKEND GO KORISTAT DA OSTAVAT NEKOE EVRO U SOLUN...ARGUMENTITE DRAG MOJA TI MNOGU SLABA STRANA...CAK STO VISE,GI NEMAS

Со други зборови-педерот го менува аватарот, ама-џабе кога соджината е иста. Ах пуста мака Сизифовагазење%20од%20смеење
Кон врв
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2008 во 13:52
...во контекст на темата ќе кажам дека не, не одам во Грција, а уште помалку да славам 8 март таму...голема%20насмевка

..не се согласувам дека треба да ја блокираме Грција на државно ниво...некаде напишав дека сум за тивка блокада на Грците, ама за тоа треба зрел народ, а богами не сум сигурна дека доволен процент на луѓето во Македонија се МАКЕДОНЦИ...искрено се надевам дека сум грешка...среќа

...овие работи сакам да ги споредувам со обични животни ситуации...ако гледам дека комшијата (кој воедно има некоја маалска продавница) ме гледа со презир, дека му сметам, дека ме пријавува во полиција затоа што не му се допаѓа моето име, сигурно нема да пазарувам од кај него, а уште повеќе да му фрлам пари во дворот...голема%20насмевкагазење%20од%20смеење

премногу се почитувам себе си за такво нешто, не сум Христијанин до таа мера да ако некој ме шамари на левиот образ, јас да го свртам десниот...нека ми прости Бог...среќа

Изменето од Lilija7 - 11.Март.2008 во 13:53
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2008 во 17:11
Nekoj spomna neso za zenite grkinji,kao demek se nastrana od politikata i ubavi i ne znam so..ne bi rekla..tie samo se edni ciganki koi niso drugo ne znaat osven da se derat,i da zborat brzo, da ti vikaat i da te provociraat deka tvojata drzava se vika Skopje a ne Makedonija..verujte mi deka zenite se poopasni od mazite,i deka mnogu gi zanima politika..samo ustite im se otvoreni na taa tema,a koga ke gi prasas neso na angliski ne znaat ni wc da ti kazat kaj ima...smeski
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 00:41

Диог..пардон, Макијавели,  на ваков ли сакаш в скут да му седнеш?
Ама овој прави величенствена музика за пијано, тешко дека ќе те се бави со тебе. Но, сонувај го испотенголема%20насмевка
Кон врв
VE007MK Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 99
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај VE007MK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 12:19
Kako be zenite grkinki ne se zanimavale so politika,ami Dora Bakojani,kokoski,primitivki,toa e navreda da te narecat grk,(begaj be tamu grk nizaeden)samo mn. mi e krivo sto ne sakam da odam tamu,a vsusnost si odime na nase.Ne mi sram da kazam sum odela vo juzna MK na odmor,ama voopsto ne se osvrnuvam na nivnite komentari,naprotiv jas gi gledam i se odnesuvam kako da se tie pomala vrednost.A sipki ke mi zemat evra,ke si iznakupam se od tuka,a nesto ako slucajno mi pritreba ke odam do ,,LIDL,,market pa naocari na glava,,,preplanula,,a tie ,,nivnite,, r'mbaat na kasa od jutra do sutra,pa jas onaka makedonski ,,Mn. bavno odi ova uslugava na kasa"pa da vidis kako razbiraat(ama sum gi zaebala neli)Offf mori majko moja,ludje prestanete ednas veke da se karate pomedju sebe,site toa ni go koristat,oci ke si izvadite eden so drug,a i ti mori Marijo Magdaleno(uste za Marija Magdalena si)da mi te poznavam ke mi ti dadam jas Jorgos,oti koga ke te vidi kakva sto ke te napravam,stvarno ke bides za polnenje baterii.Koj ti kupi kompjuter,koj te nauci da pisuvas????
Мудриот човек не го кажува сето она што го мисли,но го мисли добро она што ке го каже!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 12:31
Добар деееен

Какво е ова обраќање упатено за првпат-а полно со гнев и лутина:

“a i ti mori Marijo Magdaleno(uste za Marija Magdalena si)da mi te poznavam ke mi ti dadam jas Jorgos,oti koga ke te vidi kakva sto ke te napravam,stvarno ke bides za polnenje baterii.Koj ti kupi kompjuter,koj te nauci da pisuvas????“

Ова закана некаква е или? Што треба да значи вакво обраќање до некој кого не го познаваш? Па бар да ги прочиташе постовите од погоре и да заклучеше нешто, па после куди.
Ако ти се пишува на темата-пиши.
Претпоставувам дека и ти си некој-а од “старите“ во ново руво.
Или можеби сакаш да се испразниш од некаков притаен гнев?збунетост

Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 15:03
трепкање

Изменето од mamma - 14.Март.2008 во 11:58

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Izzi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Регистриран: 18.Септември.2007
Поени: 4475
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 15:29
Си имаш златен Белград,што ке ти е Солун?намигнување
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 15:32
намигнување

Изменето од mamma - 14.Март.2008 во 11:58

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 33>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.