|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика | страница <1 598599600601602 1093> |
Автор | |
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne se gledaat a???....
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
................ne be se gledaat .............ama samo na zabar koga odam..............a prednive za koga ke se smeam.............da mi svetat epten.........sakam ubavi beli zabi...........
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da de da ,,,,a koj ne saka????
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
само иди ми дојди ми правам,...
|
|
nena34
Сениор Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zosto si go kompliciram zivotov
|
|
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako legnam sega,mi propadna denot,ama barem imav ubavo utro.A koga ke ucam?Leleeeee. Ne,ne,sega ke si legnam pa koga ke stanam odma ke sednam da citam...Ama kogo lazes Irenica?Samata sebe.
|
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
|
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хммм...да не се заебав?
изгледа да |
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Zastani zlato, moeme ova so arno da go resime ! - Na vreme sum trebal da mislam ? Ma daj Ja samo se zezav ! |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога ќе се освести македончето?
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo eden chovek znae da me smiri i raspolozi koga sum nervozna
|
|
snegulka
Сениор Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дали да учам вечерва
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...МНОГУ Е ТИВКО!!!ДАЛИ СЕ СПРЕМА ДЕСАНТ..
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
nena34
Сениор Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Badijala vnukami gleda sto ke nosi za matura , mora prvo da oslabne...Lele kolku se popravila
|
|
nena34
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cepkav po porakive da vidam sto ima dodeka me nemase i sega imam nova misla.Zosto odredena licnost od ovde kade i da se pojavime dvete na nekoja tema odvratno me napaga , vrega na nekoj nacin |
|
Внеси реплика | страница <1 598599600601602 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |