|
ЕВРОВИЗИЈА |
Внеси реплика | страница <1 2829303132 70> |
Автор | |||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
....ej a sega pred 5 minuti cela sala na noze vo spomen na Tose Proeski ja peese cija si....mornici pominaa..nemase nikoj na scena so obrazlozenie ..deka nikoj ne moze da ja otpee onaka kako toa uspevase da go napravi Tose...
|
|||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И тоа се веќе чуени муабети-секоја година одлично котираме на разно-разни топ листи,ги добиваме најсилните аплаузи,секогаш сме меѓу најдобрите...се додека не дојде денот т.е. изборот и гласањето и се додека не почнат добрососедските на ти-дај ми |
|||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
moj predlog....da te ispratime tebe....moze ke zememe PRVO mesto....imas kapaciteti ti |
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Abe u sporedba so nekoi,nasive pak si se arni..barem ne se 80 godisni dedovci kako od Hrvatska bar se moderni mladi,ke ripaat tamu na scenata,slobodni se..so drugo ni treba,bar nema da ne brukaat..a da ne se zamarame so toa plasman i sl.toa e veke videna rabota..uzivajte luge
|
|||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не знам како ме разбра ама тоа и ми беше муабетот.Секоја година се повторува истата песна:без разлика каква и да е и колку и да е квалитетна песната што ја праќаме-пресудни се комшиските гласови,кои понекогаш дури не се ни доволни ни за влез во финалето.Веќе кого и да прашаш со сигурност точно ќе знае да ти каже кој на кого ќе даде бодови и кој за кого ќе гласа и кој влегува директно во финале,а кој мака ќе мачи.Секогаш се повторува истото. Не ми е јасно само зошто сме толку упорни и зошто се уште праќаме наши претставници кога полека но сигурно Евровизија се претвара во Бруковизија. Кој добива гласови-квалитетите или циркузантите,разноразните травестити или пак од оваа година и мисирките(добро де,кукла мисирка,но нејсе..)??? |
|||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
KOJ GLEASE VCERA BEOVIZIJA>KAKO VI SE DOPSDNS SRSKIOT PRETSTANIK? SEKOJQ CEST,NISTO CUDNO PAK DA POBEDAT..SUPER PESNA
|
|||
|
|||
nena34
Сениор Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Iskreno , spored mene toa im bese , moze gresam edinstvenata ODLICNA pesna , za koja se slozuvam so tebe visok plasman ke ima , a i Jelena Tomasevic ima extra glas.Ma gi biva ona Srbite nema sto
|
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
..НАШИВЕ СЕ НАЈБОЉИ,АКО НЕ ПОБЕДАТ СИГУРНО ЌЕ Е ДЕКА ,СЕ Е НАМЕСТЕНО!
|
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изменето од Makijaveli - 11.Март.2008 во 10:30 |
|||
|
|||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da , i jas mislam deka bese edinstvenata dobra pesna na Beovizija. Kako i kaj nas i kaj niv ovaa godina izborot na pesni cista nula. Ne znam dali se odrza hrvatskiot izbor i koj od kaj niv odi.
|
|||
nena34
Сениор Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Zagor jas mislam deka nasive nema ni da vlezat vo finale, daj Boze da gresam , a za namestaljki pa vo nasava drzava sekoj poraz se pravda so toa , poznato e
|
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
НЕ..НИЕ МОРА ДА ПОБЕДИМЕ!НИЕ МОРА ДА ГО ПРЕКИНЕМЕ ПАДОТ.....
|
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
Внеси реплика | страница <1 2829303132 70> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |