![]() |
|
Паркети |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 14> |
Автор | |||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
А бе тој не ни имат храброст да се соблечит. Само се фолират. Се соблекува гол-до-пола (што би рекле К-15) ![]() П.С. Немој па ти сеа D7maj. Они не ни знаат што е тоа! Си фаќаат рифчиња... и ... стисни овде, стисни онде... ![]() |
|||
![]() |
|||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||
more i da se stisnit treba da se znae kade
|
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
![]() |
|||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
||
se sobleche be nevospitan eden, i toa ne nagore... ![]() |
|||
![]() |
|||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
||
Кажи како знам, а IQ? Е ајде де... кажи... цел или гол-до-пола??? Мислам... ги покажа само срамните влакненца или собрал храброст???? Изменето од james dean - 09.Март.2008 во 23:36 |
|||
![]() |
|||
Igor-T ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 622 |
||
E toa sum go propushtil ![]() I jas beshe na svirkata. OK. Narod, in front "shutkadziite"... ![]() Imale i podobri svirki. Inaku Slave Parket (tapanarot) e i chlen na Foltin - ushte eden epten cool bend. Pozdrav Igor PS: Aj mozh naskoro kje gi gledame na MTV Adria. Za edna od pesnite spomnaa deka kje snimat naskoro video za tamu.. |
|||
![]() |
|||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
aaaaa ti od shtip si ? ![]() |
|||
![]() |
|||
safra ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група ![]() ![]() Регистриран: 16.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 54 |
||
Decki FOLTIN se 100000000000000 svetlosni godini podobri od Parketi iako i dvata benda ni doaagat od Bitola. Ne sakam da ja utnam temava ama nemojte takvi raboti
![]() Foltin - e toa e muzika za izvoz. Klasa covece. |
|||
![]() |
|||
||
значи и после толку години, уште не собрал храброст да го покаже "алатот" ![]() |
|||
![]() |
|||
Igor-T ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 622 |
||
APSOLUTNO! Za mene eden od najkvalitetnite "produkti" od Makedonija. Go spomenav faktot za Slave tapanarot sho ete i tamu i tamu naogja satisfakcija. ![]() @ IQ - Da od ST. ![]() Pozdrav Igor |
|||
![]() |
|||
||
moze nema so sho da se pofali ![]() a i ja otidov na svirka tamu ne na striptiz, neka se soblekuva na drugo mesto ![]() pozdrav do ovoj nad mene ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Tonchie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Поискрен од Мона Лиза Регистриран: 02.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 290 |
||
Кај најде жиФти сФе да ги споредуваш Фолтин со Паркети. Како прво Фолтин свират џез а Паркети панк. Два сосема спротивни музички правци. И џезот не го поднесувам. Кога на некое минифестивалче ќе ги акнат Фолтин у среде програма помеѓу ска, панк, рок, метал, каковидае бенд тоа значи само едно. Скокни до wc, земи нешто за јадење, грабни пиво и напрај заседа некаде, а може и легни-готов. |
|||
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
|
|||
![]() |
|||
safra ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група ![]() ![]() Регистриран: 16.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 54 |
||
Epa druze bese spomnat tapanarot na Parketi demek bil i tapanar vo Foltin. Licno ne znam kolku e ova tocno i ne me interesira i se slozuvam so toa deka dvata benda pravat sosema razlicna muzika, no slusajki gi FOLTIN covek vleguva vo druga dimenzija i tuka mozes da najdes od punk do goa. Od folk do hip-hop. Od klasika do ...
Slusajki gi Parketi ti stanuva jasno deka deckite pravat muzika koja bi ja napravile 12 godisni deca. Vo Gevgelija imase bend so tolkavi decki koi duplo podobro svirea i pea od Parketi. Fakt e deka ako ne znaes da pees pokazi sto znaes vo slucajot na parketi - glupiraj se do daska. Vo Bugarski prevod - pokazi cicki. Porasnav so muzika i samiot bev clen na eden bend koj go nemase ksmetot da stanat Parketi. Ako treba da pees - pej Ako treba da rapuvas - rapuvaj Jas bi se otkazal od peac da sum na negovo mesto! Bi ve prasal dali dvata najuspesni punk bendovi Ramones i the Clach imaa vakov ligav (citaj nepismen) peac? Dali Sigue Sigue Sputnik imaa vakov peac? I sto sega tolku se zapnafte za Parketi koga gi vidofte na Eurosongot? Kaj befte do sega da debatirame za niv? Jas razbiram deckoto da nema pojma od peenje vo zivo, no studiski izvaden album a da zvuci tooolku out, e toa nemoze da projde. Aj vaka da gi ostavime decata da si igraat vo parkot vo parkot so kuceto Sarko da se setat a posle nekoe vreme da gi sobere teta SITE JURIS NA MIKROFON!!!!!pesna so najubavi noti.... |
|||
![]() |
|||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a deka se drugo e sosema na mesto...i toa e tochno ![]() I mislam deka premnogu vnimanie odzemaa nekoi koi navistina toa ne go zasluzuvaat..no sekogash ima vakvi i ...onakvi,nekoj saka ona shto jas nesakam,nekoj nemora da slusha ona shto jas slusham...toa e Изменето од mamma - 11.Март.2008 во 13:21 |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |