![]() |
|
Сакам да му кажам на членот |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8687888990 299> |
Автор | |
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gavranot?...A sto e s..Prver..Neruda..Vasko Popa
![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
[QUOTE=Makijaveli]ne znam dali ti ke mi odgovorish pred da se umesa Palestnec na teMata PRASHAJ ME-KE TE PRASHAM..
Ај не се умешуам.
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
gavranot e fenomenalna pesna, i drugo od nego onaka mrachni se... a ovie prvite 2 moze da, a ovoj tretiot ne mi teknuva dali imam chitano neshto od nego... |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
slobodno umeshaj se |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
SLOBODNO VIE MESAJTE SE..SAMO SIMBIOZATA NEKA BIDE IZBALANSIRANA...jas najdov popametna rabta,bar taka mi izgleda
![]() Изменето од Makijaveli - 11.Март.2008 во 04:15 |
|
|
|
![]() |
|
jas pak mislev deka pochnavme muabet...
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
imaat Srbite edna poslovica za ovaa prigoda (koga nekoj ke rece "mislam").....ide vaka...MISLITI,SRATI I CVIJECE BRATI,NIJE ISTO
![]() |
|
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Чнм сакам да му кажам дека го обожавам |
|
![]() |
|
tuka kazuvajte
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
чнм таман ќе ја барав темава
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
taman si e
![]() ![]() ![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
po taman zdravje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
чнм нов аватар
![]() |
|
![]() |
|
ja?
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8687888990 299> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |