IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Како се запознавте ?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Како се запознавте ?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 11>
Автор
Порака
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2008 во 01:44
Mi rece deka imam anticka lepota. Deka licam na trojanski konj. I ja svitkav rakata i ja aknav od izlog, pa posle dve - tri kloci u rebra i dotrcaa drugarite da mi pomognat i ja zamavaa so novi kloci...po izvesno vreme im zapovedav da prestanat...i ona mislese deka sum ja spasil od losite budali, baska imame ista krvna grupa i dadov krv u bolnica za nea...i taka se zasakavme i posle se zemavme i ziveevme srekni i radosni do krajot na nasite zivoti...
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2008 во 01:49
изненадувањесмеење па слично.
само јас не му личев на кобила туку на машиновозач. барем така се искажа. дојде кај мене во вулканизер сакаше некој ремонт на 101-от. кога видов дека не дава пари за тоа што вложив се осеќав ко помочана булка поред напуштена пруга. и му реков-или ке платиш или зимај ме за жена ...тој швркнат ретка будала ме зема и се заеба. така и останав вдовица после 2 недели. несакајки го уклучив бољерот дур се бањаше.нормално редовно го сонувам....како се превртува во гроб велејки што ми требаше да одам кај неа, требаше киро комшијана да ја среди.
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2008 во 11:43
vo normalni okolnosti.....

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2008 во 14:04

Koa me vide i padnaa gakite bas vaka
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 09:46
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 09:49

Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 14:58
ме удри со топка по глава
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 17:20
i staviv sopka (namerno)
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 17:36

MI KUPI 10 KROFNI
I SITE MI GI DADE MENEљубов
NI EDNA NE MI ZEDE
A DA POSIGNESE...KE GO UDREV PO RACETO...I STO??? SE RASIPA ROMANTIKATA
FINO SI GI IZLAPAV...SI GI IZBRISAV RACETE I USTATA OD NEGOVATA KOSULA I MU REKOV..."TI SI LJUBOVTA NA MOJOT ZIVOT"
A TOJ OD RADOST SAKASE DA ME KRENE I DA ME VRTI, AMA NE MOZESE OTI BESE SLABICKO I MALO...PA GO KRENAV JASљубов
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
Goddes of Chaos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Април.2007
Локација: Ecuador
Поени: 337
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Goddes of Chaos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 18:33
Кај една другарка игравме карти и еден другар ме тегнеше за коса и ме задеваше а јас се нервирав а тој само се кезеше како недоквакан и не ми се бендиса ич, а после тоа игравме карти еден до друг он се потеше како коњ и после го викнав на роденден му седнав уи скут онака пијана и го бакнав а после тоа он ми пиша излеговме ме фати за рака и така гордо шетавме по цел град се до ден денешенголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка 
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 18:37
...ama si go smirila...a ne ovie drugive odma so tepanje...аплауз
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 22:25
требаше да го истепам, а не вака и со џумка на глава и со нов дечко
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
Ena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Декември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 798
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2008 во 00:49
Еееее....... се запознавме во прва година средно во ист клас учевме, се измувавме во втора, после наредните две години неможевме да се поднесеме, и се ќаривме дури на крај од четврта и еве уште сме си заедно.
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2008 во 00:56
pozdravi go!голема%20насмевканамигнување
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 11>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.