![]() |
|
Како се чувствувате денес среќни/тажни |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 532533534535536 959> |
Автор | |
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sega sum sreken
![]() |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Среќно..........
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
вери хепи
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
пааа убаво...сеуште ми честитаат роденден ова ко ивкова слава испадна
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
........................
![]() ![]() ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ептен ин д муд,.... иако ноќеска сум спиена само 2ч,... и го гледав сонцето како изгрева,... аххх,......
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Super |
|
![]() |
|
Zaspana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
SREKNI
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Среќна не сум
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
идиоти се ке направат само да испаднеш крив
![]() |
|
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
denot dobro mi pocna denes...i razpolozen bev, dodeka eden covek sto mi znaci se natazi i moze mi se lutese malce
![]() |
|
![]() |
|
денот беше супер...се додека не ме извадија од кожа и додека некој што ми значи не помисли нему му се лутам а не беше така....тогаш уште толку се налутив на себеси ама сега е во ред зашто секогаш ме сваќа
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ovals ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 09.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 29 |
ZA NIKADE
|
|
k.s
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 532533534535536 959> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |